Свободно време

Седмичен хороскоп за 1 – 7 юли

Астрологична прогноза за новата седмица

01.07.2019г. / 16 57ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock


 
Лъв

Изобщо няма да скучаете през тази седмица. Доста често ще попадате в центъра на събитията, но това е нож с две остриета. От една страна ще стабилизирате позициите си, особено ако дейността ви е творческа, преподавателска или социална. От друга страна отстоявайки гледната си точка може да си създадете неприятели, но пък както знаете в спора се ражда истината. Ще реализирате целите си, което ще е най-важното за вас.

Употребявайте финансите си разумно. Вероятно ще се наложи да направите някакви непредвидени разходи, които ще предизвикат затруднения. Ще са свързани със служебно пътуване или делови срещи, които няма как, а и не бива да пропускате.

Любовните емоции също ще са завладяващи. Някой ще успее да се сближи с човек, когото отдавна харесва. Друг ще се върне към старата си, прекратена преди време любов с нова страст. Трети ще погледне на партньора си с „нови очи“ и ще открие качества, които до момента не е забелязвал… Каквито и да са вариантите, ефектът ще е положителен.

>> Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце <<
 
Дева

Представителите на вашия знак са рационални хора и умеят да планират ежедневните си задачи. През тази седмица ще реализирате целите, които са свързани с духовните ви желания, ако действате с позволени средства. Що се отнася до професионалния напредък не бъдете твърде амбициозни и не вярвайте на хора, които ви предлагат помощ или са готови „да кажат за вас добра дума, където трябва“. Както знаете, безплатен обяд няма.

Разговори с по-възрастни роднини може да ви развалят настроението. Не се разстройвайте, да изслушате „ценните“ им съвети не означава, че трябва да ги спазвате. В романтичен план отношенията ще са спокойни.

Не харчете излишно. Не е изключено към края на седмицата да ви се отдаде възможност да купите някакъв недвижим имот, да започнете ремонт или да довършите замразени строителни дейности. Минимизирайте текущите разходи за сметка на дългосрочните.

>> 20 отличителни черти на зодия Везни <<
 
Везни

Сериозни неприятности не се очакват, но и дребните ще са достатъчни, за да ви развалят настроението от време на време. Ще се случват както на работното място, така и у дома, особено в случаите, в които се налага да общувате с много хора. Реагирайте тактично и се постарайте да не си изпускате нервите.

Бъдете особено внимателни при оформяне условията по сделки и при подписване на финансови договори. Не е изключено да претърпите загуби заради техническа грешка. Като цяло финансовото ви положение ще е стабилно. Проблемите, до колкото ги има, може да са свързани с големи покупки или с професионални грешки, заради които да ви наложат глоба.

В личен план е вероятно да получите решение на юридически казус във ваша полза. Постарайте се да реагирате разумно, а не емоционално при трудни разговори с любимия човек. Придържайте се към правилото, че винаги и за всичко има повече от една гледна точка.
 
Скорпион

 Още в понеделник си създайте ясен план за дейностите, с които ще се наложи да се заемете в останалите дни. Обобщете както служебните, така и домашно-битовите задачи, отчитайки възможностите си. Не струпвайте всичко наведнъж, защото ще започнете да отлагате някои дребни неща „за после“, а това „после“ може никога да не настъпи и ще си живеете с чувство за вина. Реалността ще се размине с очакванията ви. Онова, което сте възприемали като сигурно ще се окаже ненадеждно, а онова което ви е изглеждало „бита карта“, ще се окаже „печелившият коз“.

Финансовото ви състояние зависи от професионализма, който ще покажете. Вярвайте в себе си, вместо да търсите лоялни партньори. Колкото повече залагате на тях, толкова по-вероятно е да ви подведат.

По-високи доходи ще получат представителите на вашия знак, работещи в сферата на обслужването и транспорта. Допълнителните разходи ще са за ремонт или покупка на предмети за бита. Въздържайте се от такива за развлечения и украшения.

Личните отношения ще са леко конфликтни, особено с колегите, които ще се опитват да игнорират част от задълженията си. Не вярвайте на непроверена информация за близки приятели или любимия човек. Някой умишлено ще се опитва да навреди на връзките ви и от вас зависи да предотвратите неприятните последствия.

>> Тъмната страна на Скорпиона <<

Коментирай