Свободно време

Седмичен хороскоп за 1 – 7 юли

Астрологична прогноза за новата седмица

01.07.2019г. / 16 57ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock


 
Стрелец

 Не пренебрегвайте детайлите, от тях зависи качеството на работата ви. Не си общувайте твърде много с колегите и с далечни роднини. През тази седмица е възможно интересите ви да са диаметрално противоположни. Ако пламне конфликт с роднините, ще се влачи дълго време и ще е трудно да го разрешите.

Бъдете внимателни, ако шофирате.

С професионалните задачи ще се справите без проблем, но с домашните и битови ще се натъкнете на спънки. Може да са свързани с недостиг на средства или с невъзможност да намерите търсени стоки, услуги. И в двата случая ще се наложи да изчакате.
Въздържайте се от любовни авантюри с личности, които познавате отскоро.
 
Козирог

 Подхождайте към текущите си задължения особено отговорно. През тази седмица дори малките пропуски може да създадат големи разправии. Не е изключено да сте обект на проверка, която да преувеличи значението на дребните грешки и да претърпите финансови санкции.

Проявете отстъпчивост спрямо близките си, дори да не са прави. След време ще отчетат грешките си и ще ви се реваншират. Участвайте в общата работа равностойно, не всички могат да се организират така ефективно като вас. Личният ви пример ще е заразителен.

Спазвайте правилата за безопасност при работа, съществуват предпоставки за травми.

>> От какъв мъж се нуждае една жена според зодията <<
 
Водолей

 Рано е да се хвърляте към глобални проекти и да уговаряте перспективни сделки. През тази седмица е желателно да напредвате с малки крачки. По-добре бавно, но устойчиво, отколкото бързо и с маневри. Наблюдавайте какво се случва около вас и мислете бързо, защото успехите ви може да предизвикат завист у някого и да се опита да ви навреди.

Романтични преживявания няма да липсват, но те по-скоро ще ви държат в напрежение, отколкото да ви създадат радост. Ще получавате комплименти не от когото ви се иска и ще ви е трудно да си обясните мотивите за такова поведение. А от друга страна предпочитаната от вас личност може да изпраща с постъпките си неясни сигнали.

Финансовото ви състояние ще е без промяна, стига да не решите да се спасявате от лошото настроение с шопинг терапия.
 
Риби

 Ако искате да напреднете с работата си или да разширите бизнеса, то не разказвайте какво сте си наумили. Събеседниците ви може да са дружелюбни, но това не значи, че са почтени и че няма да си присвоят идеите ви. Ще си спестите много експериментални стъпки, ако се възползвате от чуждия опит и публикуваните към момента практики.

Проявете инициатива в личните контакти и я намалете по отношение на деловите. Любимият човек има нужда от внимание, а за партньорите ви ще е добре известно време да не чуват за вас. По този начин след време ще успеете да ги изненадате и да стабилизирате позициите си.

Възможно е да получите не големи допълнителни финансови постъпления. Похарчете ги за близките, а не за себе си. Ще ви се отплатят многократно.

>> Тъмната страна на Рибите <<

Коментирай
Свободно време