Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Това ще бъде един месец на промени

01.07.2019г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

По отношение на текущите си занимания ще сте вдъхновяващи за околните. Примерът ви ще се окаже заразителен и ще ги мотивира да дадат всичко от себе си, за да се справят. През този месец ще успеете да изгладите различията в мненията и да преодолеете проблеми, свързани с личните и делови отношения. Нищо не би спряло напредъка ви на работното място или в бизнеса, ако имате собствен такъв. Възможно е да уговорите изгодна сделка със задгранични партньори, да спечелите доверието на хора, които са се отнасяли към вас снизходително. Ще се случи, ако преценявате възможностите и си поставяте реални цели.

Венера в Близнаци – как ще се отрази на всяка зодия?

Обмисляйте разходите си и създавайте запаси. В края на месеца е възможно да попаднете на изгодна оферта за значителна покупка. Личните, романтични и любовни отношения ще са спокойни, до идилични както при семейните Стрелци, така и при тези, които от скоро са във връзка. Необвързаните със сигурност ще преживеят моментни трепети, но те няма да са начало на сериозна връзка. 

Козирог

Подгответе се психически, че предстоят неизбежни неприятности. Приемете ги като поредното изпитание, не се разстройвайте излишно, помнете, че „когато една врата се затваря, две други се отварят“. Онова, което в даден момент приемате като загуба, всъщност ви отървава от ненужен товар. Някои проблеми от личен характер ще попречат на концентрацията ви и ще се отразят негативно на текущата работа. Приемете спокойно отправените забележки и се постарайте своевременно да коригирате пропуските си. Възможно е да получите изгодно бизнес или професионално предложение около средата на месеца. Информирайте се за всички подробности, за да не се окажете жертва на манипулация.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Доходите ви ще са регулярни, ще разполагате с достатъчно средства, но независимо от всичко трябва да се въздържате от прояви на разточителност. Допълнителните приходи няма да са големи и е по-добре да ги оставите за запас, вместо да ги харчите веднага за ненужни дреболии.

За семейните Козирози, независимо дали са с дълъг стаж или са оформили отношенията си съвсем скоро, предстои кризисен момент. Подозрения в изневяра, невъзможност да се намери общ език при обсъждане на важни въпроси, обвинения за несъзнателно изпусната остра дума… Не бързайте да „скачате от кораба при сигнал за настъпваща буря“, тя ще отмине и чувствата ви ще станат още по-силни.

Необвързаните през този месец ще създадат връзка и докато осъзнаят какво се случва ще я прекратят. Може да е леко разочароващо, но благодарение на приятелите, ще преодолеят кризата. 

Водолей

Основателно ще се радвате на успехите си през този месец. Ще сте в благоприятната позиция да подбирате работата си и да се занимавате предимно с това, което ви харесва. А в някои моменти ще си кажете, че ви харесва, за да се справите по-лесно. Имайте предвид, че преумората може да предизвика здравословни проблеми.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Професионалните задачи ще са сложни, но ще са начин да разкриете потенциалните си възможности. Организирайте работата си така, че да не зависите от външно съдействие, което би могло да ви забави или поведе в погрешна посока. Не занимавайте близките и роднините с проблеми, отнасящи се лично до вас, ще навредите на отношенията си.

С допълнителните финансови постъпления ще имате възможност да покриете съществуващи към момента кредити. Ще се наложи да отделите част от средствата, за да подпомогнете родителите си, не им отказвайте. Преценката ви за връзката, в която се намирате в момента е нереална. Имате два варианта - или да оставите нещата такива, каквито са и да чакате инициатива за промяна от партньора си, или да се разделите и да живеете известно време в самота. Подходящата тактика е да изчакате.

Препоръката към семейните Водолеи е да не се хвърлят в краткотрайна любовна авантюра само с цел повдигане на адреналина, защото няма да могат да запазят тайната и ще се наложи да изкупуват греховете си на твърде висока цена. 

Риби

Колкото и лесно да ви се получават нещата, имайте си едно наум, не сте всезнаещи. Не се безпокойте да споделите, да потърсите още едно мнение, да се възползвате от чуждия опит. Ще ви помогне да преодолеете съмненията и да подобрите отношенията си. Когато се налага да участвате в екипна работа, подбирайте внимателно колегите или сътрудниците си, ако сте в позиция да го направите. Крайните резултати ще покажат кой как работи и кой какво заплащане заслужава. В същото време ще забележите пропуските на другите участници, ще си изградите мнение, а и ще имате аргументи в своя полза.

Какви сте в работата според зодията и как да бъдете по-успешни

Не коментирайте финансовото си положение и не демонстрирайте стандарта си на живот. Обсъждайте скъпите покупки с близките си. Ограничавайте се в по-ниски суми, когато решите да им направите приятна изненада.

Семейните представители на вашия знак ще се занимават преимуществено с уреждане на домашни и битови въпроси. Разбира се, няма да са сами, всичко ще се случва с участието и на другите членове, но заниманията ще са повече практични, отколкото емоционални.

Що се отнася до необвързаните, предстоят им интересни преживявания. Ще променят отношението си към човек, когото познават отдавна. Връзката ще се задълбочи и придобие романтични нюанси. Дали ще има бъдеще или не, ще покаже бъдещето. 

Коментирай