Свободно време

Кои са най-актуалните прически за лятото

Топтенденцията е бронзингът

27.06.2019г. / 13 33ч.
Мария Дуковска
Кои са най-актуалните прически за лятото

Зрителите на "България сутрин" получиха ценни съвети и научиха за най-новите тенденции при прическите от коафьора Мария Караганова.

"Способността да изградиш визия идва във времето. Не може веднага да си преставиш една прическа. Трябва време, постоянство и много труд. Винаги пристъпвам много внимателно към клиентите си. Професионалистите съветваме нашите клиенти как да съчетаят прическата си с визията, тялото...", започна Караганова в "България сутрин".

От малка тя прекарва много време във фризьорския салон на своята майка и казва, че е закърмена с фризьорството. 

"Майка ми се състезаваше изключетелно много. Печелила е много конкурси, аз съм ѝ помагала и се запалих по това нещо. Само един изкаран курс е много малко, трябва да се учи поне 3-4 години", сподели Мария пред Bulgaria ON AIR.

"Тенденцията за този сезон е бронзингът - светли нюанси, които създават свежест на лицето. Този сезон ще бъде актуален бронзовият тен. Кожата трябва да изглежда по-свежа и по-блестяща", посочи коафьорът.

"Тенденцията на брадите отшумя. По-естественият вид се наблюдава и при мъжете", отбеляза Мария Караганова.

Тя определи три стъпки като задължителни за ползване в грижата за косата - шампоан, балсам и трети продукт, който задължително да е с UV фактор на защита. Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Свободно време