Свободно време

Принц Уилям развълнува почитатели на Даяна, които отбелязаха рождения й ден

Принц Уилям се появи неочаквано пред двореца Кенсингтън, където изненада група от почитатели на трагично загиналата принцеса Даяна

02.07.2019г. / 11 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На 1 юли 2019 г. принцеса Даяна щеше да навърши 58 години, ако не бе загинала така трагично в катастрофа през 1997-а. Всяка година на рождения ѝ ден нейни верни почитатели се събират пред двореца Кенсингтън, за да оставят цветя, картички и да почетат паметта на принцесата на народа.

И тази година по традиция имаше много хора, които отбелязаха годишнината от рождения ден на Даяна, но с една голяма изненада. Принц Уилям се появи неочаквано и без предварително да се обяви, че ще дойде пред двореца Кенсингтън. Принцът поздрави присъстващите и им благодари, че почитат паметта на майка му.

За голяма изненада на присъстващите, принц Уилям се появил само с двама охранители, държал се много мило с присъстващите и се ръкувал с някои от тях.

Херцогът на Кеймбридж благодарил сърдечно на присъстващите и им споделил, че всяка година наблюдава как се стичат хора, за да изразят обичта към майка му.

 

 

Коментирай