Свободно време

Ретрограден Меркурий на 7 юли – какво ви очаква според зодията

Какво ще ни донесе тази фаза

07.07.2019г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Голямото количество информация, което ще достигне до вас, ще ви накара да се чувствате по-възприемчиви, интуицията ви също може да се засили. В близко бъдеще е възможно да получите неочаквани печалби. Хубаво е да повишите вашите положителни вибрации и да се отдадете на почивка.

Козирог

Козирози, по време на ретрограден Меркурий не е най-доброто време да си играете на власт. Ще трябва да вярвате повече в доброто, успеха, но и да проявите търпение. Тези, които са твърде самодоволни, стремящи се към съвършенство на всяка цена, могат да претърпят провали.

Женски хороскоп за юли

Водолей

Оптимизмът ще ви е нужен. Вашите усилия да развиете себе си чрез творческо себеизразяване или да излезете от зоната на комфорт може да са били пренебрегнати от някого, който има значение за вас. Възможно е да почувствате някакъв застой. Препоръчително е да не приемате случващото се твърде лично. По време на ретроградната фаза, може да имате желание да общувате с някого за това как се чувствате… но не прекалявайте със споделянето. Отдайте се на повече забавления.

Риби

Дайте възможност на вашите идеи да се реализират. Възможно е да се почувствате по-плахи по отношение на резултатите, които сте постигнали през последните седмици с личния си растеж и в рамките на кариерата си. Меркурий може да ви направи по-самокритични. Не се поддавайте на негативните мисли. Направете нещо, което ви кара да се чувствате щастливи.

Снимки: isotck

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Сульо ( преди 4 години )
дрън,дрън,дрън, та пляяяяяяяяяс
отговор Сигнализирай за неуместен коментар