Играй, учи и се забавлявай

За Академията

В Академия по изкуствата “Амадеус“ насърчаваме таланта на всеки човек чрез квалифицирано обучение в сферите Кино, Театър, Музикален театър, Музика и Танци

12.07.2019г. / 09 11ч.
Аз жената
За Академията

Академия по изкуствата „Амадеус“ е уникална училищна структура с международен екип и образователна програма, отворена за всички възрасти. В наситеното с предлагани възможности за училищно и извънкласно обучение ежедневие, Академията се профилира в сферата на изкуствата, но също така работим върху цялостното личностно изграждане на нашите възпитаници.

Стремим се да открием и насърчим таланта на всеки човек чрез квалифицирано обучение в сферите Кино, Театър, Музикален театър, Музика и Танци, както и някои специализирани предмети в сферата на визуалното програмиране, видеоигрите, фотографията, творческото писане, комиксите, VR и други. Вярваме, че индивидуалният подход, иновативните ни методи на преподаване и екипът ни от изявени професионалисти ще помогнат на всекиго да изгради не само увереност, творческа мисъл и умения да изразява себе си с лекота, но и ще оставят трайна следа в бъдещото му личностно и професионално развитие в света на изкуството, и не само.

Освен с обучение, ние се ангажираме с успешната професионална реализация на талантите на академия „Амадеус“, ангажирайки ги във филмови, телевизионни, театрални и музикални продукции и други творчески проекти в различни сфери.

Академията работи със световно утвърдени професионалисти от страната и чужбина и чрез специално разработени програми на университет LIPA – (Liverpool Institute for Performing Arts-Великобритания), Broadway League, National Association of Teachers of Singing и други, изгражда както артистични, музикални, танцови и творчески умения, така и етика и дисциплина, необходими не само за следващото поколение артисти, но и за бъдещите лидери на 21-ви век.

Академия „Амадеус“ се намира в просторна, светла и комфортна сграда на комуникативно място, където приятелските взаимоотношения и дружелюбната атмосфера са ежедневие.

Коментирай