Свободно време

Седмичен хороскоп за 8 – 14 юли

Напрежение за Телците

08.07.2019г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Предстои ни една динамична седмица. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Състезателният ви дух ще е активен през цялата седмица и ще ви е много полезен на работното място. Докато колегите ви се размотават насам-натам като свободни електрони вие ще успеете да се справите с възложените задачи за тяхно удивление и за радост на шефа. Не е изключено да се опитат да ви прехвърлят собствената си работа. Не позволявайте да се случи.

Използвайте всяка свободна минута за почивка и я организирайте според предпочитанията си. Привлекателни сте, романтичните предложения ще са повече от обикновено. Преценявайте отговорите си, за да не се свържете с някого, от когото след време ще се чудите как да се отървете.

Финансовото ви положение е стабилно. Възможно е да ви върнат пари, които преди време сте дали назаем. Използвайте ги за да разплатите изостаналите си задължения.

Любовен хороскоп за 8 – 14 юли

Телец

Може би на рождения ден са ви пожелали „от всичко и по много“? Ако е така, то тази седмица ще се сбъдне поне част от пожеланието. Емоциите и работата (а оттам и умората) ще са по много за разлика от почивката, която ще е в ограничено количество. Преживяванията ще са предимно положителни: срещи със стари приятели, присъствие на мили семейни тържества…

В професионален план обаче напрежението ще расте. Работохолизмът нерядко ви вреди, защото натоварвайки се с чужди задължения (особено тия на шефа) подкопавате здравето си.

Не лишавайте близките от вниманието си. Обсъждайте неясните въпроси с тях. Със сигурност ще ви предложат лесни решения, за които до момента не сте се сещали.

Няма да сте на загуба, защото за допълнителната работа ще получите и допълнителни приходи. Използвайте част от тях за дребни покупки, които ще се отразят положително на настроението ви или за забавления, които рядко си позволявате.

Интериорът на всяка зодия

Близнаци

Събитията през тази седмица ще са белязани почти изцяло от ретроградното движение на Меркурий. На работното място не се очакват промени. Нито като приходи, нито като статус. Там обстановката ще е спокойна. А представителите на вашия знак през тази седмица ще са необичайно енергични, решителни и инициативни. Ще намерите начин да се възползвате от стари резултати и да получите изгода от тях. Създайте запаси, не бързайте с инвестициите и не обсъждайте материалното си състояние с никого.

В личен план е възможно да преживеете някакво разочарование от човек, на когото държите. Опитайте се да приемете ситуацията философски без да ѝ придавате огромно значение. С членовете на семейството, партньора и близките роднини отношенията ще са спокойни. Използвайте въображението си и им създайте някакво развлечение, което би ги зарадвало.

Рак

Кардиналните промени през тази седмица (доколкото ги има) ще са свързани с отношенията ви. При това във всички направления. Излъчването ви е силно и сте привлекателни. От новите си познати ще научите интересни факти, които ще ви помогнат да подобрите професионалния си статус. Колеги, с които сте били в откровена вражда ще протегнат ръка и ще потърсят начин за прекратяване на конфликта. Често ще се запознавате с нови хора, а те ще ви показват безусловното си уважение.

Не давайте пари назаем, а и не искайте. Ако имате финансови затруднения ще се справите самостоятелно, достатъчен ще е навременен приятелски съвет.

Текущата работа няма да ви затрудни и мисълта, че се справяте ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще намерите благоприятно решение на спорен въпрос, отнасящ се до вас и по-възрастни роднини.

Коментирай
Свободно време