Свободно време

Дневен хороскоп за 8 юли

Динамичен ден

08.07.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва с леко напрежение. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да подхождате към рутинните задължения с нестандартни методи. Ще сте много по-ефективни. Възползвайте се от непредвидена покана за участие в публично мероприятие, възможностите ви за изява ще са повече, отколкото предполагате.

Телец

Социалният ви живот ще е по-активен от обикновено и до голяма степен непредсказуем. Не се увличайте в случайни връзки. Преценката ви за новите познати е нереална и заблуждаваща.

Седмичен хороскоп за 8 – 14 юли

Близнаци

Включете се активно в екипната работа. На моменти ще се налага да работите успоредно по нови и стари проекти. Може да изглежда натоварващо, но получените резултати ще са положителни.

Рак

Стари приятели ще ви помогнат да преодолеете затруднение от делови или финансов характер. Участието им ще е индиректно, но навременно. Крайният резултат ще се оформи след поредица съвпадения.

Любовен хороскоп за 8 – 14 юли

Лъв

Съединението на Меркурий с Марс във вашия знак предполага динамика, напрежение и вдъхновение. Дали ще направите крачка напред или назад зависи от начина, по който ще оползотворите енергията си. Желателно е да предотвратите личните конфликти още в зародиш.

Дева

Прегледайте архива си както на хартиен, така и на електронен носител. Ще намерите стари идеи, които сте забравили, а към момента ще се окажат много полезни. Не е изключено да попаднете на изоставен проект, чиято реализация ще е и навременна, и печеливша. Ще се убедите в твърдението, че „новото е добре забравеното старо“.

Коментирай
Свободно време