Свободно време

Дневен хороскоп за 10 юли

Лъвовете да внимават с емоциите

10.07.2019г. / 06 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Очаква ни един динамичен ден. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще е трудно да изпълнявате задачите си в набелязаната последователност. На моменти ще има времеви паузи между тях. Използвайте ги за възстановяване на силите, колкото и да бързате, няма да промените обективната действителност. Избягвайте рискове от всякакъв характер.

Телец

Не се очакват изненадващи събития. С рутинните задачи няма да имате проблеми. Някой от колегите може да създаде напрежение с непремерени изказвания. Излишно е да се намесвате, не сте в позиция да овладеете ситуацията.

Тест: Какво да хапнете за вечеря?

Близнаци

Разпределете силите си равномерно. Не се заемайте с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите. Събитията, на които присъствате ще ви впечатлят, но ще е най-добре, ако запазите мълчание. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда.

Рак

Грижите от вчера ще продължат и днес, но за щастие, спорните въпроси ще бъдат решени предобед. Следобед преживяванията ще са приятни. Ще имате възможност да възстановите отношенията с личност, с която от известно време се гледате накриво. Ще почувствате облекчение от факта, че враждата е преодоляна.

3 начина да приключите несполучлива първа среща

Лъв

Настроението ви е нестабилно и сте в състояние да реагирате остро на откровени дреболии. Въздържайте се от участие в каквито и да било спорове и не използвайте случки, които са ви ядосали или разочаровали като тема на разговор. Няма смисъл да преживявате отрицателните емоции още веднъж.

Дева

Ще се натъквате на различни затруднения, но независимо от тях ще сте доста по-ефективни от обикновено. Ще се намери кой да ви помогне в напрегнатите моменти. Ще се наложи да се върнете към някои занимания от миналото, за да се справите с актуалните.

Коментирай