Свободно време

За трета поредна година се организира White Dinner – Вечеря в Бяло

Събитието „Вечеря в бяло“ се проведе в „София Тех Парк“, а Миро зарадва гостите с прекрасен концерт под звездите

10.07.2019г. / 11 32ч.
Мария Дуковска
За трета поредна година се организира White Dinner –  Вечеря в Бяло

За трета поредна година събитието „Вечеря в бяло“ се проведе в България, като локацията тази година беше „София Тех Парк“.

Над 500 ентусиазирани гости, облечени в бяло, се срещнаха с организаторите, които ги очакваха с бели балони в ръка на различни ключови локации в столицата.

Спазвайки традицията, организаторите запазиха тайната за място на провеждане на събитието до последния момент. White Dinner отново не разочарова посетителите си с великолепна атмосфера, естетика във всеки един детайл, разбира се – музика и танци!

С мелодичен регетон гостите посрещнаха залеза, а всяка една от масите бе наслада за очите – бели покривки, свещи, вази с цветя, тематични аксесоари и разбира се, първокачествени италиански вина и немска бира.

Модерният сценичен балет и повдигащият настроението джайв, бяха само началото на забавната програма, последвани от дългоочакваното изпълнение на един от най-знаковите български поп изпълнители Миро, продължило над 30 минути повече от предвиденото, защото хората не спираха да пеят и танцуват, и да се радват на програмата.

Част от изненадите за гостите бяха специалната артинсталация с ефект „безкрайно огледало“, донесла награди за всеки един снимал се в нея, а на специален фотокът, украсен спрямо тематиката на събитието, гостите можеха да се сдобият със свои моментни снимки.

Духът и енергията на събитието се усещаха във всеки един детайл – бялата дантела по дрехите, изисканите бели панталони, перлите на дамите, вазите с естествени цветя, белите кучета-придружители, пременените в бяло малки деца и бебета.

Събитието приключи по стар обичай с бенгалски огън, който бе подарен на участниците от организаторите.

White Dinner 2019 бе истинско лятно гурме приключение: храна за сетивата и душата, а позитивната бяла енергия направи този ден 07.07.2019 незабравим!

Идеологията за „Изискан градски пикник на открито“ се заражда преди 30 години в Париж, а днес десетки държави и градове са нейни последователи и предават посланието ѝ за: приятелство, споделеност, бягство от ежедневието и придаване на мистика в съвременния свят!

Зад концепцията стои не само кулинарно пиршество и устрем към създаване на красота, показване на стил и забавление, но и идеята за опазване на околната среда – било на пикник в гората или насред града. Затова след приключването на Вечерята в бяло всеки трябваше да си почисти и да остави след себе си мястото така, както е било при пристигането му.

Коментирай