Свободно време

Дневен хороскоп за 11 юли

Козирозите да гледат по-позитивно на нещата

11.07.2019г. / 07 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Какво ви очаква през днешния ден, вижте в дневния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се да не се отклонявате от основните си задължения. Всяко разсейване или пренасочване на вниманието може да предизвика неприятности с дълготраен ефект като например травма. Потърсете мнението на по-възрастните си колеги за казуси, с които ви е трудно да се справите.

Телец

Отношенията между хората от най-близкото ви обкръжение днес няма да са много дружелюбни. Комуникацията им ще е затруднена, те самите ще имат усещането, че говорят на различни езици. Не е изключено да потърсят медиаторското ви съдействие. По-добре не се намесвайте, за да не ви натоварят с чужди грешки.

Близнаци

Ако не се налага не уреждайте въпроси, свързани с държавната администрация. Спазвайте правилата за движение, независимо дали сте водачи или пешеходци и не влизайте в спорове с представители на изпълнителната власт. Придържайте се към общоприетите норми на поведение.

Рак

Търсете начини за довършване на отложените задачи. Колкото повече ги влачите, толкова по-трудно ще бъде да се справите с тях. Не съжалявайте за вещите или хората, с които по някакви причини се налага да се разделите.

Лъв

Поредица преплитащи се, макар и не свързани пряко помежду си обстоятелства ще ви накарат да се замислите над собствените си пропуски и грешки. Ще ви помогнат да осъзнаете съвсем точно мястото си в действителността и какви промени е подходящо да предприемете. Създайте си план за действие, но не бързайте с реализацията му.

Дева

Не се опитвайте да постигнете целите си „на всяка цена“. Преценявайте ефекта от действията си първо в рамките на общочовешкото, а след това на материалното. Няма да ви е приятно ако получите допълнителни приходи за сметка на старо приятелство.

Коментирай