Свободно време

Женски хороскоп за август

Очаква ни интересен месец

26.07.2019г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Стрелец

Ще търсите компанията на хора, с които могат да се получат интересни разговори, на теми, които ви вълнуват. През август е възможно повтарянето на стари грешки. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи. Също така, не купувайте неща, от които не се нуждаете. Избягвайте да говорите на теми, които могат да провокират конфликти, особено с роднини.

Как да спечелите любовта и сърцето на жената Козирог

Жената Козирог

Ентусиазъм няма да ви липсва през този месец, но някои пречки може да възпрепятстват плановете ви. Затова не бързайте да давате обещания, тъй като не е известно дали ще можете да ги изпълните. Не позволявайте на негативните мисли да повлияят на правилната ви преценка. Благосъстоянието ще дойде при вас, бъдете търпеливи.

Грешки, които ви спират от повишение в работата

Жената Водолей

През този месец жените от зодия Водолей ще преразгледат принципите си по отношение на разпределението на бюджета и отношението към финансите. Ако сте били твърде пестеливи, сега ще осъзнаете, че се нуждаете от някои удоволствия. Ако сте харчили без да сте се замисляли, сега ще се наложи да погледнете по-сериозно на вашите финанси. Август ще ви напомни да покажете своите способности и таланти.

Жената Риби

Благодарете на съдбата! Сега ще започнете да оценявате много неща по различен начин. Ще намерите решение на трудна ситуация. Ако имате възможност да напуснете макар и за кратко дома си, направете го. Това ще ви помогне да си починете от проблемите, да намерите нови интересни приятели. През август ще търсите повече вашето вътрешно Аз. Периодът е подходящ да покажете своите умения.

 

Коментирай