Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 юли

Изненади за Близнаците

17.07.2019г. / 07 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Задачите ще ви се стоварят на главата като бурята в Гърция миналата седмица. Всички ще са важни, а повечето и спешни. С типичната си „котешка“ гъвкавост ще успеете да вземете нисък старт и да потеглите с равномерно темпо, което е предпоставка за добре свършена работа, стига да не надцените силите си.

Едно от условията за справяне е да разпределяте правилно времето и личния си капацитет. За да оптимизирате процеса може да приложите нови методи на работа, към които до момента не сте прибягвали. Ще се окажат полезни, независимо че първоначално ще имате известни опасения.

Алфа жените в зодиака

Често ще се налага да се доказвате навсякъде и за всичко. Най-вече уменията и гледната си точка. Правете го сдържано, ако искате да спечелите симпатии. Изслушвайте търпеливо събеседниците си. Дали ще приложите препоръките им е въпрос на ваш личен избор. Ще имате възможност да ликвидирате стари задължения и не бива да отлагате процеса.

Личните отношения ще са спокойни. За необвързаните представители на вашия знак предстоят приятни изненади с дълготрайни последствия. Добри са перспективите на Лъвовете с дългогодишна връзка, която в момента е в криза. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се освободите от съмненията, негативните преживявания и да стигнете до правилното решение, което по-вероятно ще е свързано с възстановяване, а не с прекратяване на отношенията.

Дева

Формулирайте основните си цели за втората половина от годината. Не участвайте в никакви авантюри, особено ако имат финансови последствия като например хазартни игри. Подхождайте към заниманията, които ви отегчават с въображение, за да разнообразите до колкото е възможно схемата си на работа. Колективните проекти ще дадат повече варианти за изява от индивидуалната дейност. Бъдете внимателни при работа с каквато и да било техника, особено ако работите в транспорта или се придвижвате със собствен автомобил.

Не е изключено да получите приходи от допълнителна поръчка или от хобито си. Участвайте в публични мероприятия, където бихте могли да покажете на какво сте способни. Ще ви забележат, но и ще ви обсъждат, така че бъдете готови да работите за собствения си имидж.

В случай, че се занимавате с юридически въпрос, най-вероятно ще се реши във ваша полза. Ако е свързан с личните ви отношения веднъж завинаги ще прекратите всякакви спорове на тема самостоятелност и финанси.

Везни

Ситуациите, в които ще попадате през тази седмица няма да са от най-лесните и на моменти може да ви зареждат с апатия и неувереност. Не се отказвайте от започнатото, но и не се опитвайте да напреднете на всяка цена, особено с цената на здравето си. Не стигайте до крайности, от неконтролируема активност, до пълно безразличие. Това е най-погрешната тактика.

Въздържайте се от важни решения, за които не разполагате с достатъчно информация или които бихте взели в ситуация на силно емоционално напрежение. Почти сигурно е, че няма да разполагате с условия за корекции. Що се отнася до новите проекти, подгответе условията за осъществяването им, но не бързайте да ги стартирате.

Една от предпоставките за напредък е да намерите правилния баланс между работа и почивка. Ако не можете да се справите сами, доверете се на близките си и любимия човек. Не отказвайте на предложенията им за разходка. Ще е достатъчно освежаващо, за да съхраните тонуса си.

Скорпион

Представителите на вашия знак през тази седмица може да се разпределят най-общо казано в две групи. Едните ще са припрени, скорострелни, нетърпеливи, често раздразнителни и прекалено емоционални. Другите ще са по-мудни, разсеяни, апатични и необщителни. Колкото и да изглежда странно, поведението и на едните, и на другите е резултат от умора. Което означава, че трябва да обърнете внимание на физическото и психическото си състояние и да си осигурявате достатъчно почивка. Дали ще е пасивна или активна зависи изцяло от личните предпочитания и от вида на основните ви занимания.

Отчитайте спецификата на обстоятелствата преди да се захванете за нещо ново. Може да ви изглежда занимателно и доходоносно, но все още да не разполагате с подходящи условия за бърз старт.

Не давайте пари назаем и не тръгвайте на път със случайна компания. Би било непростима авантюра, на която ще претърпите загуби.

Романтичните отношения ще са спокойни за Скорпионите, които са обвързани отдавна. В случай, че скоро сте се запознали с вълнуваща личност не разчитайте на бърз напредък. Нищо няма да се получи от първия път.

Коментирай