Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 юли

Изненади за Близнаците

17.07.2019г. / 07 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ще ни изправи пред предизвикателства. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстоятелствата и адаптирайте действията си към обективните възможности. Представителите на вашия знак, които са с наднормено тегло и здравословното им състояние позволява, биха могли да се консултират със специалист и да си наложат лека (но не и драстична) диета.

Резултатът ще е бърз и видим. Ако нямате възможност за консултация просто променете хранителния си режим намалявайки въглехидратните и мазни храни за сметка на белтъчните и такива с по-високо съдържание на целулоза.

Постарайте се да управлявате финансите си разумно, особено семейния бюджет. Ако сте си набелязали покупка на стоки с дългосрочно приложение и намерите подходящи, вземете ги, но не превишавайте ежедневния лимит. В личен план проблеми не се очакват, стига да приемате събитията по-философски.

Телец

Необходимостта да се справяте с някои непредвидени затруднения „в крачка“ в известна степен ще занижи работоспособността ви. Може би няма да работите достатъчно бързо, но си поставете за цел да работите достатъчно старателно. Грешките ви, макар и малки, няма да останат незабелязани, така че е желателно да не ги допускате.

Не се отказвайте от помощ, ако прецените, че ви е необходима. Не избързвайте с окончателните уговорки по делови сделки. Има подробности, които може и да не забележите. Не е сигурно, че ще получите финансовите постъпления, които очаквате, така че не прекалявайте с харчовете.
Обсъждайте всички важни въпроси с близките си. Почувстват ли се пренебрегнати, ще ви го върнат тъпкано.

Любовен хороскоп за 15 – 21 юли

Близнаци

Сили не ви липсват, нито инициатива, но независимо от това не се надявайте на сериозен напредък. Ако очаквате много, ще се разочаровате. Резултатите не зависят изцяло от вас, част от тях ще са следствие от случайни фактори, като например стари чужди грешки, за които не сте предполагали или интриги, създадени от хора, искащи да ви отстранят от пътя си. Не подписвайте окончателни договори.

В трудни моменти ще получите помощ от приятелите. Компромисите ще са свързани предимно с личните отношения. Дайте възможност на близките или любимия човек да изразят позициите си и не ги обвинявайте за допуснатите грешки. След като чуете другата гледна точка ще имате много по-ясна представа какво се случва.

Приятните изненади ще са свързани с нематериалната сфера, а неприятните – с материалната. Какво да се прави, превратностите на живота доказват равновесието в природата. Ако решите въпроси, свързани с любовната си връзка е много вероятно да се натъкнете на затруднение, свързано с имоти.

Видове поведения, които отблъскват партньора ви и околните

Рак

Едно от най-добрите ви качества е, че с каквото и да се захванете го изучавате подробно и се опитвате да го направите по най-добрия начин. През тази седмица това ваше умение ще бъде забелязано и високо оценено. Като цяло работата ви ще е екипна, но освен да проявите талантите си, ще съумеете и да обедините колектива, в който работите, като ще получите и подкрепата на останалите участници.

Не обсъждайте нито лични, нито финансови въпроси с хора, които не познавате твърде добре. Решенията, които трябва да вземете във връзка конкретно с недвижимо имущество може да се окажат погрешни. Не правете нищо в тази насока без да сте получили одобрението на близките си.

Не е подходящо да се занимавате с уреждане на юридически въпроси или такива, за които разчитате на съдействие на държавните институции. Предприемайте само неотложни пътувания. На едно от тях може случайно да срещнете стар приятел. Спомените ще ви въодушевят.

Коментирай