Свободно време

Дневен хороскоп за 15 юли

Динамичен ден

15.07.2019г. / 06 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В първия ден на новата седмица, ще трябва да бъдем внимателни в делата с документи. Ще се наложи и да контролираме емоциите си. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Мислете първоначално за духовното, а не за материалното. Парите не са всичко, макар че без тях много цели остават недостижими. С дисциплина и отговорност ще преодолеете всички затруднения. Не омаловажавайте претенциите на семейството си.

Телец

Придържайте се към схеми на работа, които са доказали ефективността си. Ако се намирате на ново място не бързайте със заключенията. Обърнете внимание на местните обичаи и традиции.

Любовен хороскоп за 15 – 21 юли

Близнаци

Запознайте се детайлно с правилата, които ще се налага да ползвате, ако уреждате финансови въпроси. Проверете последните промени в нормативната уредба и съществуващите практики. Подписвайте документи, само ако сте абсолютно сигурни, че няма заблуждаващи клаузи.

Рак

Запазете самообладание, ако попаднете в критична ситуация. Може да се опитат да променят мнението или да въздействат на позициите ви. Или обстановката да възпрепятства реализацията на намеренията ви. И в двата случая трябва да овладеете емоциите.

Седмичен хороскоп за 15 – 21 юли

Лъв

Започнете деня с най-лесните дела, за които нямате съмнения, че можете да се справите. Ще се наложи да отложите сложните и трудоемки поради липса на ресурси. Не е желателно да експериментирате.

Дева

Леко сте разсеяни. Ще ви е малко трудно да влезете в „работен“ ритъм. Не се опитвайте да си свършите работата „за норматив“, за да избегнете грешки. При всички случаи качеството е за предпочитане пред количествените рекорди.

Коментирай