Свободно време

Дневен хороскоп за 16 юли

Трудности за Везните

16.07.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През днешния ден няма да липсват трудности. За какво да внимавате, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстоятелствата. Не се поддавайте на изкушението да изпъкнете и привлечете вниманието със знания и умения. Някой умишлено ще извади на показ ваши стари грешки и ще се почувствате като „в небрано лозе“.

Телец

Действайте последователно, с типичния си прагматизъм и не давайте нито се увличайте по идеи за стартиране на нещо ново. Спазвайте правилата и ще стабилизирате позициите си. При необходимост ще получите и съдействие.

4 зодии ще усетят най-силно ретроградния Меркурий

Близнаци

Вероятно ще се наложи да се върнете към някои стари проблеми. Може да са свързани с финансовата сфера, неразплатени глоби, неиздължени лихви. Няма да е приятно, но ще е по-добре да отложите част от днешните си планове, за да се справите с „висящите“.

Рак

Отношенията от всякакво естество ще са доста нестабилни. Почти непрекъснато някой ще ви изненадва с действията си. Няма да се чувствате особено уютно в среда, която преценявате като враждебна, но все пак е желателно да се въздържате от първосигнални реакции, които само ще влошат обстановката.

Грешки в срещите, които да не допускате, ако сте на 40+

Лъв

Малките пропуски може да причинят големи главоболия. Разпределете времето си и се постарайте да отхвърлите текущата работа до ранния следобед. След това прегледайте старите резултати. Ще разполагате с достатъчно възможности за внасяне на подобрения.

Дева

Дребни затруднения, за чиято поява не сте и предполагали ще възпрепятства всичките ви инициативи през целия ден. Най-сериозни ще са свързаните с лични, любовни, роднински или съседски отношения. Ще ви се противопоставят точно хората, от които най-малко сте го очаквали.

Коментирай