Свободно време

Лейди Гага и Брадли Купър – новата романтична двойка?

Дали поглед може да се имитира, когато става въпрос за любов

16.07.2019г. / 11 26ч.
Михаела Лазарова
Лейди Гага и Брадли Купър. Снимка: Reuters

Лейди Гага и Брадли Купър. Снимка: Reuters

Тазгодишните Оскари преминаха с много блясък, златни статуетки, предварителни скандали кой ще води церемонията... Но нещо сякаш се роди на тях. Може би нова любов? Едно е сигурно – от гала вечерта насам, вниманието на световните медии е приковано към една определена звездна двойка – Брадли Купър и Лейди Гага. Дали са просто приятели, актьори със силна химия на екрана и извън него, но нищо повече...?

Брадли Купър и Ирина Шейк са се разделили

Факт е, че Ирина Шейк и Брадли вече не са заедно, след 4-годишна връзка и след като в края на миналата година си купиха нов дом.

Според някои американски източници, Лейди Гага вече се е настанила в дома на актьора. Певицата се раздели със своя годеник през февруари тази година. От друга страна има издания, които опровергават слуховете, че Гага и Купър са новата романтична двойка на Холивуд.

Според „People“ двамата са близки приятели, но нищо повече. Къде е истината предстои да разберем. Споделяме няколко кадри на двамата, които са доста противоречиви. Дали поглед може да се имитира, когато става въпрос за любов? Сами преценете.

Коментирай