Свободно време

Дневен хороскоп за 18 юли

Скорпионите да внимават с личните взаимоотношения

18.07.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Значимите преживявания ще са свързани с отношенията ви. Ще установите, че някой не е бил достатъчно коректен с вас и със сигурност няма да ви стане приятно. Но пък ще се освободите от дълго подхранвана илюзия. От друга страна, скорошен познат откровено ще ви заяви чувствата си. Малко объркващо, но все пак приятно.

Скорпион

Ориентирайте енергията си в смислени дейности. Подхождайте старателно към служебните задачи. В състояние сте да постигнете много повече от обикновено. Въздържайте се от експерименти, засягащи личните ви отношения, защото крайният резултат няма да се хареса на близките ви.

Стрелец

Не прекалявайте с обещанията. Ще се наложи да ги изпълните. А не е изключено следобед да преживеете неприятни разговори, свързани точно с пропуснати задължения. Помислете как да излезете от неудобната ситуация вместо да доказвате правилността на решенията си.

Любовен хороскоп за 15 – 21 юли

Козирог

Всеизвестно е, че количествените натрупвания водят до качествени изменения. Огромното количество противоречиви емоции, които ще кипят около вас през целия ден ще променят прага на търпението ви. Рано или късно ще реагирате на предизвикателствата по начин, който ще респектира всички останали и ще ги принуди да успокоят страстите.

Водолей

Ще ви е малко трудно да разпределите вниманието си между духовните желания и материалните необходимости. Част от ситуациите, в които попадате ще са противоречиви и ще трябва да избирате дали да повишите приходите или да подобрите отношенията. Ще се наложи да предприемете някаква промяна, за да постигнете поне частична хармония, която за момента ще ви е достатъчна.

Риби

Следвайте стандартните процедури при изпълнение на служебните си задължения. Нищо ново няма да се случи по отношение на професионалния ви статус. В личен план бъдете готови да се съобразите с идеите и желанията на близките си. Отстъпете им инициативата и се наслаждавайте на грижата, с която ви обграждат.

Коментирай