Свободно време

Дневен хороскоп за 18 юли

Скорпионите да внимават с личните взаимоотношения

18.07.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Днес представителите на зодиака ще се стремят към постигането на вътрешен баланс, изглаждане на спорове, подклаждане на любовта. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Дребна случка, но приятна, с лек комичен привкус ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Днес ще сте много по-спокойни и благоразположени дори към личности, които не са ви особено симпатични. Поведението ви като цяло ще въздейства положително и на околните.

Телец

Готови сте да услужите на всеки, който ви помоли. Ще успеете да изгладите съществуващите противоречия от личен характер и да възстановите добрите отношения там, където са били в кризисно състояние. Следвайте вдъхновението и въображението си. Ще ви подскажат как да съчетаете полезното с приятното.

Притча за каквото повикало, такова се обадило

Близнаци

Най-ефективният, а може би и единствен стимул за постигане на душевно равновесие днес е допирът ви с изкуството. Без значение каква е основната ви насока на дейност, ще се почувствате сигурни в себе си и ще повишите тонуса си с помощта на музиката и визуалното изкуство. Ще съумеете да предадете на мислите си конкретна форма.

Рак

Настроението ви е романтично, но независимо от това не е желателно да се хвърляте в нови любовни авантюри. По-добре помислете за актуалните си отношения, особено ако отскоро сте в любовна връзка. Използвайте обстоятелствата, които ви позволяват да опознаете по-задълбочено партньора.

Защо мазнините са важни за нашето тяло

Лъв

Спомняте ли си класическата фраза: едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. Още щом се събудите ще знаете какво искате. Ще сте сигурни, че го можете и накрая ще се наложи да се захванете с онова, което трябва, независимо дали ви харесва или не. Колкото по-бързо действате, толкова по-малко ще са неприятните ви усещания.

Дева

Отстоявайте позициите си, независимо че останалите събеседници може да не подкрепят твърденията ви. Ако сте достатъчно аргументирани и не нарушавате правилата няма причини да се откажете от начина си на мислене. Ще впечатлите влиятелна личност с ярката си индивидуалност.

Коментирай