Днес представителите на зодиака ще се стремят към постигането на вътрешен баланс, изглаждане на спорове, подклаждане на любовта. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Дребна случка, но приятна, с лек комичен привкус ще ви зареди с добро настроение още от сутринта. Днес ще сте много по-спокойни и благоразположени дори към личности, които не са ви особено симпатични. Поведението ви като цяло ще въздейства положително и на околните.

Телец

Готови сте да услужите на всеки, който ви помоли. Ще успеете да изгладите съществуващите противоречия от личен характер и да възстановите добрите отношения там, където са били в кризисно състояние. Следвайте вдъхновението и въображението си. Ще ви подскажат как да съчетаете полезното с приятното.

Притча за каквото повикало, такова се обадило

Близнаци

Най-ефективният, а може би и единствен стимул за постигане на душевно равновесие днес е допирът ви с изкуството. Без значение каква е основната ви насока на дейност, ще се почувствате сигурни в себе си и ще повишите тонуса си с помощта на музиката и визуалното изкуство. Ще съумеете да предадете на мислите си конкретна форма.

Рак

Настроението ви е романтично, но независимо от това не е желателно да се хвърляте в нови любовни авантюри. По-добре помислете за актуалните си отношения, особено ако отскоро сте в любовна връзка. Използвайте обстоятелствата, които ви позволяват да опознаете по-задълбочено партньора.

Защо мазнините са важни за нашето тяло

Лъв

Спомняте ли си класическата фраза: едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш. Още щом се събудите ще знаете какво искате. Ще сте сигурни, че го можете и накрая ще се наложи да се захванете с онова, което трябва, независимо дали ви харесва или не. Колкото по-бързо действате, толкова по-малко ще са неприятните ви усещания.

Дева

Отстоявайте позициите си, независимо че останалите събеседници може да не подкрепят твърденията ви. Ако сте достатъчно аргументирани и не нарушавате правилата няма причини да се откажете от начина си на мислене. Ще впечатлите влиятелна личност с ярката си индивидуалност.