Свободно време

Дневен хороскоп за 19 юли

Какви изненади ни очакват в последния работен ден

19.07.2019г. / 07 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Астрологичната прогноза за 19 юли е изработена от Петя Георгиева. Вижте какво ни вещаят звездите за петъчния ден.

Овен

През първата половина от деня обстоятелствата или хората около вас ще ви принудят да действате с по-интензивно темпо. Настроението ви ще е нестабилно. Следобед ще разполагате с време. Използвайте го за систематизиране на бъдещите си планове.

Телец

Част от рутинните задължения ще се осъществяват доста трудно. Може да получите усещането, че се въртите в затворен кръг. Опитайте да приложите нестандартен метод. Днес ефектът от експериментите ви ще е необичайно добър.

>> 4 зодии ще усетят най-силно ретроградния Меркурий <<

Близнаци

Общителни сте и присъствайки на някакво публично мероприятие ще се запознаете с нови хора. С някои от тях връзката ви ще продължи дълго и ще е полезна. Преценявайте изказванията си, защото може да ви разберат погрешно и да си съставят за вас лошо мнение.

>> 7 вида отношения между зодиите <<

Рак

Привлекателни сте и през целия ден ще сте обект на засилено внимание, което ще повиши самочувствието ви. Енергетиката ви е стабилна. Ориентирайте усилията си към изглаждане на конфликтите от личен характер, а не към уреждане на делови и междуколегиални отношения. Критиките, дори незначителни и основателни, ще ви създадат врагове.

Коментирай