Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 юли

Астрологичната прогноза за новата седмица

22.07.2019г. / 17 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Част от постигнатите през тази седмица резултати няма да удовлетворят очакванията ви и ще ви натоварят с мрачни мисли. Може да изпитате недоволство от самите себе си, да съжалите за пропуснатото време и възможности, за случаите, в които сте надценили уменията си и сте подценили ефекта от усвояването на актуална информация. Не се самосъжалявайте, мобилизирайте се и помислете как да наваксате пропуснатото. Приемете го като ново начало, изискващо малко повече старание и упоритост.

В същото време е желателно да сте предпазливи към новите си познати и към всякакви предложения, свързани с промяна на материалния ви и социален статус. Повечето идеи в тази насока ще са свързани с висока степен на риск, а това означава и с потенциална опасност от загуби. Обсъждайте вариантите с хора, на които имате безпрекословно доверие и се вслушвайте в мнението им.

>> 4 зодии ще усетят най-силно ретроградния Меркурий <<

Дева

Предстои един сравнително спокоен период, в който ще сте в състояние да разгърнете изцяло уменията си. Ще сте и работоспособни, и убедителни. Ще „подбутнете“ даже проекти, които от доста време циклят на едно място, а напредъкът, макар и малък, ще ви окуражи. Околните ще останат с убеждението, че сте способни „да продадете хладилници и на ескимосите“ и непрекъснато ще ви хвалят, което за вас ще е естествен стимул.

През втората половина на седмицата ще се наложи да се заемете с уреждане на личните си отношения. Не си губете времето с чужди грижи, оставете приятелите и близките да се оправят сами. Отстоявайте позициите си дипломатично и в рамките на добрия тон. Ще успеете да възстановите прекъсната преди време връзка, която ви е ценна.

>> Какъв е най-големият ви страх според зодията <<

Везни

Създайте си ясен план на работа и точен график още в началото на седмицата и се постарайте да го следвате до колкото е възможно. Ще се натъквате на трудности, с които бихте могли да се справите, само ако си изградите оптимална организация. Фактът, че успявате да преодолеете пречките ще ви зареди със самочувствие. Освен това, по благоприятно стечение на обстоятелствата ще получавате и помощ в най-напрегнатите моменти.

През втората половина на седмицата ще се наложи да се заемете с нещо ново, но любопитно. Няма да ви засяга пряко. Ще е по-скоро сътрудничество с приятел, изискващо размах и въображение. Не отлагайте, ще се убедите във верността на твърдението, че човек цял живот се учи и ще установите, че притежавате способности, за които не сте и подозирали.

Скорпион

Независимо че с типичната си прозорливост ще успявате да предвидите повечето обстоятелства, често ще се налага да променяте плановете си в движение и да намалявате темпото. Опонентите ви ще са по-активни от обикновено и ще се опитват да ви залагат капани. Не реагирайте, ако не разполагате с достатъчно информация. Тактиката на изчакването ще ви предпази от загуби. Фактът, че в даден момент вие не разполагате с достатъчно силни козове, съвсем не значи, че конкуренцията разполага с тях.

Напрежението постепенно ще понижи тонуса ви и в края на седмицата може да сте доста по-раздразнителни. Ограничете контактите и си осигурявайте достатъчно почивка, съчетана с медитация. Съобразявайте се с желанията на близките си и бъдете готови на отстъпки, които може да не ви изглеждат достатъчно основателни, но пък ще се отразят стабилизиращо на взаимоотношенията ви.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати