Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 юли

Астрологичната прогноза за новата седмица

22.07.2019г. / 17 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Изненадите през тази седмица ще са свързани предимно с отношенията. При това на всякакво ниво: делови, колегиални, лични… Разговорите често ще са неясни, изпълнени с недомлъвки, което значи, че ще са повод за разногласия и спорове. Овладейте емоциите, игнорирайте провокациите и се старайте да действате с „мирни“ средства. Разгорещените дискусии ще разклатят позициите ви. Проблемите ще останат нерешени и мисълта за недовършена работа непрекъснато ще ви „дърпа“ назад.

Ще излезете от затворения кръг, ако не допускате разминаване между думите и действията си. Възползвайте се от моментите, в които решенията ви не зависят от чужда воля и действайте активно. Ще отхвърлите негативите сравнително лесно и ще успеете да сложите в ред поне личните връзки.

>> Промени за зодиите до края на годината в 3 направления <<

Козирог

Със странна оферта може да ви изненадат в началото на седмицата. Няма да е свързана с професионалните ви изяви, а с битовото устройство. Овладейте прословутия си консерватизъм и не бързайте да отговаряте. Помислете за всички плюсове и минуси. Може би все пак ще откриете рационално зрънце в предложението и ще решите да се възползвате частично. Промяната ще е незначителна, но приятна.

За практическите задачи, отнасящи се до дома ви, организация на частни пътувания и покупка на нова техника се съветвайте с членовете на семейството си. Не се опитвайте да въздействате на мнението им. Дайте им възможност да действат самостоятелно без да им натяквате стари грешки.

>> Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце <<

Водолей

През първите няколко дни от седмицата ще се наложи да се справите с някои текущи занимания буквално „на пожар“ като темпото ще ви бъде наложено от външни фактори. Опитайте се да отделите „зърното от плявата“, защото виждайки, че се стараете достатъчно шефът ви или други участници с по-силни позиции от вашите ще започнат да злоупотребяват с уменията ви. Залагайте на оригиналните си хрумвания, а не на директно противопоставяне.

Не пренебрегвайте личните отношения заради деловата си заетост. Някои проблеми, които се правите, че не забелязвате, натрапчиво ще привличат вниманието ви. Ако нямате ясна концепция, отстъпете инициативата на любимия човек. Ако и това не помогне, измислете развлечение в приятна обстановка, където трудните разговори стават значително по-приятни.

>> Какви сте в работата според зодията и как да сте по-успешни <<

Риби

Печелившата ви тактика през тази седмица е да наблюдавате и да слушате. Споделената информация и опит съвсем скоро ще ви послужи за да систематизирате бъдещите си планове. Не прекалявайте с активността, достатъчно е да се справяте с текущите си задачи без да огласявате резултатите. Оставете работата сама да говори за вас. Ще си спечелите привърженици.

Почти по същия начин трябва да действате и в личен план. Изчакайте с инициативите. Оставете любимия човек да изрази желанията си и преценете дали са изпълними. Ако претенциите ви се сторят прекалени, предложете алтернативен вариант, вместо да се противопоставяте открито. Готовността ви да проявите разбиране сама по себе си ще е достатъчен стимул за овладяване на напрежението.

Коментирай