Свободно време

Дневен хороскоп за 22 юли

Какво вещаят звездите за първия ден от новата седмица

22.07.2019г. / 07 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

За някои представители на зодиака началото на работната седмица ще бъде успешно, за други ще е релаксиращо, а за трети – напрегнато. Вижте какво ви вещаят звездите според астрологичната прогноза на Петя Георгиева.

Овен

За предпочитане е да не общувате с прекалено много хора. Ограничете се в компанията на най-близките си, защото дори дребни на глед случки и разговори ще предизвикват противоречиви емоции. Въздържайте се от генерални умозаключения, скоро ще установите че са неоснователни.

Телец

Честолюбието ви днес може да се окаже по-мощно от всички останали качества. Неумението да приемете спокойно забележките, които ви правят, борбата за надмощие сред хората от обичайното ви обкръжение, ще се отрази зле на отношенията. Уединете се за известно време, за да си спестите разговори, за които бихте съжалявали.

>> Седмичен хороскоп за 22-28 юли <<

Близнаци

Не обсъждайте финансови теми с любимия човек днес. Всеки ще „дърпа чергата към себе си“ и няма да намерите правилния отговор. На всичкото отгоре разговорът може да възкреси стари грешки, поводи за ревност, борба за независимост и други претенции, които само ще задълбочат конфликта.

>> 7 зодии, които по-често изпадат в депресия <<

Рак

Романтичното настроение може да ви подтикне към необмислена любовна авантюра. Ако днес поставите начало на интимна връзка тя ще завърши бързо и болезнено. Желанието ви да контролирате действията на най-близките си хора ще ги настрои срещу вас.

Коментирай