Свободно време

Дневен хороскоп за 22 юли

Какво вещаят звездите за първия ден от новата седмица

22.07.2019г. / 07 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Магнетични сте и ще привлечете вниманието на човек, който натрапчиво ще се опитва да се сближи с вас. Лошото е, че този човек най-вероятно няма да ви е никак приятен. Не оставайте насаме и измислете убедителна причина да се оттеглите, за да избегнете евентуални прояви на агресия.

Дева

Разпределяйте финансите си отговорно. Денят не е подходящ за инвестиции, скъпи покупки и уреждане на заеми. Намалете разходите, вместо да търсите източници на допълнителни приходи. Каквото и да ви обещават ще се окаже манипулация.

>> Любовен хороскоп за 22-28 юли <<

Везни

Незначителна на пръв поглед случка или разговор ще ви подскаже причините за нелогичното поведение на приятел, което преди време сериозно ви е ядосало. Ще ви хрумнат някои промени, които ще се отразят конструктивно на отношенията ви. Изяснете си подробностите преди да пристъпите към реализацията им.

Скорпион

Ще разполагате с подходящи условия за реализиране на дейност, за която преди време сте се натъкнали на непреодолими затруднения. Обстоятелствата са различни и сега ще имате повече от един вариант. Консултирайте се с по-опитни от вас, ако ви е трудно да направите избор.

Коментирай