Свободно време

Дневен хороскоп за 22 юли

Какво вещаят звездите за първия ден от новата седмица

22.07.2019г. / 07 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Преди обед тонусът ви ще е нисък. Ориентирайте се към занимания, които не изискват концентрация. Не насрочвайте важни срещи и не шофирайте, ако е възможно. Регулярни почивки комбинирани с леки дихателни упражнения ще ви помогнат да възстановите обичайния си ритъм.

>> 5 двойки зодии, които са съвместими само за секс <<

Козирог

Ще се наложи да се заемете с омекотяването на някаква разправия между роднините си. Никой не помни точно кога и по какъв повод е възникнала, но всички са наострени един срещу друг. Разпитайте първо най-далечните. Те ще са най-малко засегнати и съответно най-обективни.

>> Суперхраните за всяка зодия <<

Водолей

Творческият ви подтик може да ви насочи към експерименти или желание да проявите индивидуализма си. Преценете доколко сте в състояние да си го позволите, отчитайки материалния фактор. Ако не очаквате одобрение и сте сигурни, че разчитате само на себе си, крайният ефект изненадващо може да е и положителен.

Риби

Ще се чувствате най-добре сами със себе си и собствените си мисли днес. Един от дните, в които нямате нужда от компания и сте в състояние да си изградите правилна концепция за всичко благодарение повече на интуицията, отколкото на логиката си. Все пак, давайте си сметка за чуждото присъствие, за да не останете в изолация.

Коментирай