Свободно време

Дневен хороскоп за 23 юли

Вижте астрологичната прогноза за вторник

23.07.2019г. / 07 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Успоредно с ежедневната работа ще се случват разни дребни приключения. Ситуациите, в които попадате ще са повече комични, отколкото тревожни, но независимо от всичко на моменти ще ви вкарват в размисъл. Ще се справите, а и ще имате интригуващи теми за разговор в приятелска компания.

>> 5 двойки зодии, които са съвместими само за секс <<

Козирог

В професионален план ситуацията ще е спокойна. Много повече усилия ще са ви необходими, за да се справите с домашните задачи. Критичният въпрос ще бъде да потърсите или не помощ от близките. Ако сте раздразнителни ще е по-добре за вас да не ги закачате.

>> Суперхраните за всяка зодия <<

Водолей

Идеята да се занимавате с няколко неща едновременно не е лоша, стига да съумеете да разпределите силите си. Следвайте две основни правила: да не се преуморявате и да запазите достигнатите позиции. Не превръщайте спорните моменти в състезание.

Риби

Ще ви удовлетворят резултатите от работа, изискваща творчески подход и въображение. Въздържайте се от участие в хазартни игри, дори да ви изглеждат съвсем невинни. Ще претърпите загуби както в материален, така и в духовен аспект.

Коментирай