Свободно време

5 зодии, за които август ще е прекрасен

Поглеждаме с любопитство към прогнозата за месец август

03.08.2019г. / 12 26ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Това е вашият месец, Лъвове, в който ще можете да изпъкнете и да засияете! Вие сте звездата, продуцентът и режисьорът на зодиака. Никой не познава детето вътре във вас по-добре от самите вас. Вълшебството, което носите в душата си, ще излезе наяве през август и ще изненадате приятно с жестове и способности мнозина от обкръжението ви. Що се отнася до любовта в живота ви, вашата щедрост, голямо сърце и богата душевност ще бъдат високо оценени от половинката ви.

>> Какво прави жената Лъв толкова специална <<

Ако сте без партньор, периодът ще е благодатен за откриване на вашата сродна душа. Вие инстинктивно усещате хората и ги разпознавате, затова не пазете сърцето си. Отворете го широко и бъдете готови да ви завладеят приказни емоции и невероятни мигове. Август е периодът, в който трябва да отпразнувате живота, да му се насладите и радвате от сърце. Очакват ви незабравими изживявания.

Скорпион

Мили Скорпиони, през август ще летите на крилете на щастието и емоциите. Ще се чувствате така, сякаш се раждате отново, заредени сте със сили, енергия и сте готови за много постижения. Ако в предходните месеци бяхте по-свити в черупката си, не общувахте много и се пазехте от нови запознанства, то това предстои да се промени. Излезте от вашата зона на комфорт, защото ви очакват много вълнуващи изживявания.

С напредъка на времето през август ще имате възможност да усетите силен прилив на енергия, ще повишите самочувствието си, ще сте по-работоспособни и това няма да остане незабелязано от колеги и началници.

>> 20 характерни черти на зодия Скорпион <<

Периодът е чудесен да проведете разговор за повишение и увеличение на заплатата, затова не се колебайте, а направете стъпки в тази посока. Вие сте силни и когато искате нещо, убедени сте във възможностите си, то е много трудно някой да ви каже „Не“.

>> Суперхраните за всяка зодия <<

Риби

За представителите на зодия Риби месецът ще е може би един от най-важните за годината. Съдбата ще се усмихне широко на тези от вас, които търсят сродната си душа. И това наистина може да се окаже вашият човек – надежден, разбиращ и даващ обич. Тези от вас, които вече са обвързани, ще се вълнуват от това как да поддържат хармонията в отношенията си.

Любовта ще е във вашия фокус през месеца и това не е случайно, тъй като в предходните седмици бяхте концентрирани над професионалните си задачи, леко пренебрегвайки интимния фронт. Сега това ще се промени и август ще е истинска любовна приказка за вас. Насладете ѝ се.

>> 20 отличителни черти на зодия Риби <<

Коментирай