Свободно време

Дневен хороскоп за 29 юли

Динамичен ден

29.07.2019г. / 06 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Седмицата започва динамично. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Няма да се наложи да преодолявате сериозни проблеми. Действайте с равномерно темпо. Вечерта е желателно да останете в позната обстановка и с камерна компания.

Телец

Ще комбинирате нови с познати дейности. Проявете активност, не давайте повод за критики и забележки. Не се намесвайте в споровете на колегите си, оставете ги да търсят самостоятелни решения.

Седмичен хороскоп за 29 юли – 4 август

Близнаци

Редувайте работа с кратка почивка през равни интервали от време. При това почивката наистина трябва да е пасивна. Не се претоварвайте излишно, ако външните температури са прекалено високи.

Рак

Всичко ще ви се получава лесно и крайните резултати ще ви заредят с добро настроение. Наслаждавайте се на постиженията си, но не изисквайте прекалено много от околните.

Любовен хороскоп за 29 юли – 4 август

Лъв

Творческият ви потенциал е силен. Заемете се със задачи, изискващи въображение. Съобразявайте се с финансовите си възможности, няма да получите допълнителни приходи.

Дева

Следвайте логиката, а не интуицията си. Дори да имате известни съмнения за решаването на един или друг въпрос не отлагайте нещата. Излишното забавяне ще ви затрудни още повече.

Коментирай