Свободно време

Дневен хороскоп за 1 август

Рибите да се усмихват повече

01.08.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Добре дошъл, август! Какъв ще бъде първият ден на новия месец, вижте в хороскопа на астролог Петя Георгиева.

Овен

Желанието за благородни постъпки продължава да ви владее. Нямате нищо против да услужите дори на хора, които невинаги са били коректни с вас. Идеята не е лоша, стига да не очаквате благодарност за делата си.

Телец

Текущите занимания ще са толкова отегчителни, че през целия ден ще си мислите към какво развлечение да се ориентирате в свободните часове привечер. Оптималният ви вариант е малко спорт в подходяща компания. Остава ви само да спечелите останалите членове на компанията за идеята си.

Близнаци

Принципно винаги бързате, но днес се очертава да сте изключително прибързани. Да взимате смели решения без въобще да сте си дали сметка какво се случва. Едва ли ще спазите препоръката „три пъти мери, един път режи“, но поне пребройте до 10 преди да направите поредното нещо, за което веднага след това ще съжалите.

Месечен хороскоп за август

Рак

Първите резултати от работата ви още преди обед ще получат висока оценка, което ще ви изпълни с решителност. Този път ще тръгнете по преки пътища, вместо по заобиколни пътеки и ще покажете на какво сте способни. Ще се убедите, че твърдението: Господ помага, но в кошара не вкарва, е истина.

Лъв

Вдъхновението ви подтиква към активност. Днешните ви инициативи няма да останат незабелязани. В състояние сте да намерите неоспорими аргументи срещу всеки, дръзнал да оспорва решенията ви.

Венера в Лъв – време за любов и подмяна на енергията

Дева

Вашият ритъм на дейност няма да е в синхрон с този на околните. Или ще ги изпреварвате, или ще изоставате, но при всички случаи ситуацията няма да ви допадне. Действайте самостоятелно, за да избегнете проявите на раздразнителност и да не навредите на отношенията си.

Коментирай