Свободно време

Дневен хороскоп за 5 август

Раците да внимават с емоциите

05.08.2019г. / 06 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Динамично начало на седмицата. За какво обаче да внимавате, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Действията ви днес ще са свързани с всички останали членове от екипа. Работата ви ще е нещо като „предай нататък“. В момента, в който свършите някаква работа ще трябва да помогнете на някого от изоставащите. Ще ви е интересно, тъй като ще си осигурите разнообразие.

Телец

Информационният поток ще е стабилен. Все пак внимавайте какво споделяте, не обсъждайте чужди тайни. Не е желателно да превръщате професионалните дискусии в размяна на лични подробности.

Близнаци

Настроението ви през целия ден ще е оптимистично, но същевременно ще сте и доста разсеяни. Бъдете внимателни, ако шофирате или ако работите с финанси. Избягвайте контактите с непознати.

Седмичен хороскоп за 5 – 11 август

Рак

Въздържайте се от спорове и пререкания с членовете на семейството си. Постарайте се да спазите предварителните уговорки, особено ако става дума за пътуване или посещение на конкретен обект. Не търсете проблемите винаги извън себе си.

Лъв

Погрижете се старателно за външния си вид. Ще ви изненадат с покана за участие на професионална среща или непредвидено делово посещение. От първото впечатление, което ще направите зависи скоростта, с която ще реализирате част от проектите си.

Дева

Монотонен ден, в известна степен дори отегчителен. Променяйте от време на време заниманията си, за да активирате концентрацията. Организирайте си кратка разходка привечер. Ограничете покупките в предварителния си лимит.

Коментирай