Свободно време

Дневен хороскоп за 6 август

Успехи за Лъвовете

06.08.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден, едни представители на зодиака ще се радват на идеи, повече енергия, докато други ще трябва да забавят темпото. Повече вижте в дневния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от скъпи покупки, продиктувани от моментен порив. Дори ако попаднете на стока, която търсите от доста време пак е по-добре да изчакате ден-два. Може да се окаже некачествена или след като вече я занесете у дома да установите, че не е това, на което сте се надявали.

Телец

Емоционалното ви състояние е нестабилно. Или изискванията ви към партньорите са прекалено високи, или самочувствието ви. И в двата случая няма да постигнете консенсус, така че е по-добре да отложите сериозните разговори.

10 неща, които носят късмет за дома (галерия)

Близнаци

Може да ви хрумне оригинално решение на стар проблем. Ще се случи под въздействието на нова информация или защото сте забелязали подробности, които преди са ви убягвали. Реагирайте гъвкаво, тактическите промени ще ви помогнат да подобрите стратегията си.

Рак

Формулирайте перспективните си цели. Преценката ви за обстоятелствата е обективна и сте в състояние да осъзнаете собственото си място на фона на социалните събития. Ще имате възможност да впечатлите партньорите с индивидуалните си качества.

Как мъжът от зодия Лъв показва, че ви харесва

Лъв

Творческият ви потенциал е силен. Ще разполагате с достатъчно възможности да представите идеите си пред сравнително широка аудитория и е желателно да се възползвате. Не позволявайте на никого да влияе върху решенията ви, свързани с личния живот.

Дева

Деловите отношения ще са продуктивни и ще се променят в положителна насока. Ще намирате много по-ефективни решения с партньорите си. Сътрудничеството ще е пълноценно, бъдете по-предпазливи само спрямо предложения, изискващи сериозни инвестиции.

Коментирай
Свободно време