Свободно време

Дневен хороскоп за 9 август

Близнаците да не спорят

09.08.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Преживявате лични вълнения, които имате желание да обсъдите със сродна душа, но за ваш късмет, хората на които имате доверие са заети или ги няма. Заемете се с хобито си или си организирайте някакво развлечение, за да елиминирате мрачните мисли. Скоро ще попаднете на подходящ събеседник.

Скорпион

Личните отношения днес може да се окажат твърде конфликтни и да засегнат чувството ви за справедливост. Дистанцирайте се за известно време, за да избегнете сблъсъка. Размяната на остри реплики няма да оправи нещата.

Стрелец

Повечето ви приятели сякаш са се наговорили, че трябва да ви занимаят с проблемите си. Съсредоточете се в преките си задължения и не губете време с чужди грижи, ако това ще попречи на работата ви.

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Козирог

Не е изключено да получите допълнителни приходи, да ви върнат заем или да ви заплатят свършена преди време работа. Ще ви дойдат „като по поръчка“, за да купите набелязана дребна покупка, но не изпускайте възможността да заделите и резерви.

Водолей

Личност от миналото, с която не сте общували от доста време ще ви потърси, но обаждането няма да ви зарадва. Помислете дали си заслужава да възстановите връзката или е по-добре деликатно да я прекратите окончателно.

Риби

Текущите ви занимания ще са в рамките на обичайното. Настроението около вас, обаче, ще е нестабилно и променливо. Съобразявайте се с динамиката на обстановката, но не позволявайте да ви пречи.

Коментирай
Здраве и красота