Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 август

Хубава седмица за Водолеите

12.08.2019г. / 13 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През новата седмица ни очакват разнообразни емоции и събития. Някои представители на зодиака ще се радват на промени в работата, други ще се наслаждават на пътувания. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Преживяванията ще са разнообразни и ще са свързани с пътуване. Става дума за повече от едно пътуване, като може да са служебни, лични или да успеете да направите някаква комбинация. Подготвяйте ги старателно, защото освен забавните и комични ситуации ще има и такива, изискващи здрави нерви.

Как мъжът от зодия Овен показва, че ви харесва?

Част от работата ще е отегчителна, а може и да предизвика у вас недоволство. Ще е трудно да споделите с близките си, защото те ще са заети със своите си грижи и няма да реагират със съпричастността, която очаквате. Отделяйте време за занимания, които поддържат тонуса ви, за да не изпадате в песимистично настроение.

 

 

Телец

Ще получите очакваните добри резултати само от занимания, които правите с желание. Не бъдете прекалено взискателни към себе си и критични към околните. Ако работата им няма пряка връзка с вашата и не са ви помолили за съдействие, не се намесвайте. Оставете ги да носят отговорност за собствените си грешки.

От вас зависи да съхраните доброто си настроение. Приемайте неуспехите като естествен елемент от битието. Отделете време за здравето и външния си вид. В състояние сте да се преборите с вредните навици, стига да си го поставите за цел.

Любовен хороскоп за 12 – 18 август

Близнаци

Не се очакват екстремни ситуации през тази седмица. Ще разполагате с достатъчно време, за да анализирате постигнатото до момента и да обмислите подробно бъдещите си планове. Да набележите най-важното, източниците на ресурси и вариантите за сътрудничество.

Бъдещите промени може леко да ви уплашат, а спомените от миналото да ви натъжат. Радвайте се на това, което имате, за да се отървете от носталгията.

Рак

Ще се случат непредвидени събития, които ще е трудно да оцените. Може би реакцията ви ще е твърде емоционална или твърде пасивна, но така или иначе фактите ще ви принудят да преосмислите направеното до момента и позициите си в социалната структура.

Новите контакти ще ви заредят и с нови впечатления, а публичните ви изяви в повечето случаи ще са приятни и разведряващи. Склонни сте да харчите повече, отколкото можете да си позволите и не е изключено да нарушите финансовия си баланс. Преценявайте покупките си, избягвайте тези, към които ви подтиква моментният импулс, защото ще ви е нужно доста време, за да успеете да наваксате похарченото и да стабилизирате бюджета си.

Коментирай