Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 август

Хубава седмица за Водолеите

12.08.2019г. / 13 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Действителността сериозно ще се размине с очакванията ви през тази седмица. Ако предполагате, че предстои един спокоен период, в който ще можете да разпределяте времето си по собствена воля и да следвате предварителния график, то бъдете готови за отклонения, изнервящи ситуации и неприятни разговори. Въздържайте се от остри реплики, с които бихте оскърбили събеседника си. Няма да решите проблема, а ще си навредите.

И обратно, ако си представяте, че на всяка крачка ще се натъквате на някакво непреодолимо затруднение, то още през първите дни ще имате повод за радост, защото всичко ще ви се получава като „по вода“. Наслаждавайте се на успехите без да ги обсъждате, за да не предизвиквате завист у опонентите си.

Ако започвах живота си отначало

Козирог

Разчитайте предимно на себе си през тази седмица. Не влагайте прекалено големи очаквания нито у приятелите си, нито у членовете на семейството. В критичен момент ще се окаже, че и едните, и другите имат неотложни ангажименти и не могат да ви отделят от времето си. С колкото по-малко надежди ги натоварвате, толкова по-малко ще е разочарованието ви.

Ориентирайте се към занимания, към които имате предубеждения. Ще ви помогнат да се справите със собствените си страхове. След като се убедите във възможностите си ще съумеете да изгладите конфликтите и да възстановите емоционалния си баланс.

Водолей

Ако замисляте нови проекти, то през тази седмица ще имате възможност да ги стартирате, макар и не от първия ден. Освен това, ситуацията ще е благоприятна да действате успоредно в няколко направления. Довършвайки изостаналото, ще създавате условия за избистряне концепциите по новото и разпределяне етапите на работа на подходящи отрязъци.

Предстои промяна в професионалния ви статус и вълнуващи преживявания, свързани с дома, семейството или много близки роднини. Всяка ваша инициатива ще получи одобрение в широк мащаб. Ще можете да си позволите и някои непредвидени покупки лично за себе си.

Кое е първото, което виждате? То разкрива за какво сърцето ви копнее

Риби

Приятните преживявания ще са свързани с приятелите ви или любимия човек. Някой ще ви зарадва с посещението си или обаждане по телефона. От гледна точка на ежедневните задължения периодът ще е спокоен. Ще имате възможност да повишите познанията и да подобрите уменията си. По предложение на приятел ще можете да се включите в краткосрочна, при това безплатна форма на обучение, където ще се запознаете с нови хора от вашия бранш.

Периодът ще е наситен с емоции, което означава, че е желателно да се въздържате от важни решения с дългосрочно влияние. Обмисляйте ги когато сте спокойни и в състояние да прецените влиянието на дребните детайли, защото както знаете, дребните камъчета обръщат колата.

Коментирай