Свободно време

Дневен хороскоп за 12 август

Динамичен ден

12.08.2019г. / 06 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва динамично и интересно. Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ще получите крайни, реални и окончателни резултати от работа, която сте свършили преди време. Ще получите и висока оценка за усилията си. Помислете дали се е налагало да ползвате помощ и намерете начин да се отблагодарите.

Седмичен хороскоп за 12 – 18 август

Телец

Необичайно прозорливи сте днес и в комбинация с умението ви да организирате работата си ефективно ще сте по-производителни от обикновено. Още от сутринта ще ви е ясно с какво трябва да се справите незабавно и кое можете да отложите. Не е изключено да получите приятни новини отдалече.

Близнаци

Ще имате възможност да наваксате пропуснатото, да внесете корекции в предишни занимания, да уточните подробности, които са ви убягвали. Ще свършите много работа за кратко време, ако сте последователни. Ако очаквате финансови постъпления ще получите само част от тях.

Любовен хороскоп за 12 – 18 август

Рак

Голяма част от ежедневните задължения ще са неясни. Няма да разполагате с достатъчно предварителна информация за изпълнението им или пък няма да знаете какъв краен резултат се очаква. В едно обаче ще сте сигурни. Кои от наличните ресурси не бива да използвате.

Лъв

Важни, макар и незначителни промени ще настъпят в личните ви отношения. По благоприятно стечение на обстоятелствата ще си изясните мотивите на нечия постъпка отпреди време. Ще е достатъчно, за да си дадете сметка дали е добре да възобновите прекъсната към момента връзка или окончателно да прекратите съществуваща.

Дева

Убедителни сте и е добре да се опитате да уредите въпроси, за които преди време сте получили отказ. Ако са свързани с промяна на професионалните позиции, условията на труд или заплащане, със сигурност ще успеете. Преглеждайте подробно документите, с които работите.

Коментирай