Свободно време

Дневен хороскоп за 15 август

Развръзка за Водолеите

15.08.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Ако очаквате прекалено много от приятелите си днес може да преживеете поредното разочарование. Каквото и да са ви обещали, колкото и отдавна да се познавате, ще се наложи в последния момент да търсите вариант Б или да отложите някои ангажименти. И не бързайте да се сърдите, преди да разберете всички подробности.

Скорпион

Изненадваща покана за среща или случайна среща с приятели ще ви зарадва и изпълни с мили спомени. От една страна ще ви зареди с енергия и ентусиазъм, но от друга ще сте доста по-разсеяни. Ако можете да избирате дали да работите самостоятелно или в екип, второто е за предпочитане.

Стрелец

В случай, че ще пътувате, независимо планирано или не, имайте си едно наум и бъдете готови за изненади. Ще са по-скоро неприятни и ще ви забавят, така че е желателно да предвидите резервно време за придвижването си. Не прекалявайте с багажа, ако имате намерение да ползвате обществен транспорт.

Козирог

Присъствието ви на публично мероприятие ще се окаже доста полезно. Освен новостите, които ще научите, ще срещнете колеги или съученици, които от години живеят по други географски ширини. Не е изключено да обсъдите идея за общ бизнес.

Водолей

Пълнолуние във вашия знак… Не се случва много често, но за вас ще е като „фенер в тъмнината“. Ще получите информация за куп ситуации, които до момента са ви били неясни. Ще са свързани основно с любовните отношения, които ще претърпят положителна промяна.

Риби

Не позволявайте на околните да ви използват за слушател, пред когото могат да си „изплачат мъката“. Сензитивността ви е повишена и всяка лоша новина сте в състояние да възприемете като своя, че и да я изживеете, което ще навреди на здравето ви. Отделете време за самостоятелна разходка сред природата, която ще ви тонизира.

Коментирай