Свободно време

Дневен хороскоп за 15 август

Развръзка за Водолеите

15.08.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Днес вниманието ни ще бъде фокусирано върху комуникацията и разрешаването на стари въпроси. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Тенденцията на днешния ден е двойствена. Оригиналното мислене ще ви е полезно за справяне със сложни ситуации. Но в същото време сте нетърпеливи и може да пропуснете важни подробности, да се наложи да правите едно и също нещо два пъти. Ще сте по-ефективни, ако не бързате излишно.

Телец

Ще получите актуална информация по въпрос, с който се занимавате от доста време и ще промените концепцията си относно очаквания краен резултат. Това може да рефлектира върху съществуващи към момента договори, дори в частност върху деловите ви отношения.

Близнаци

Непредвидени обстоятелства ще ви помогнат да се освободите от ограничения, които затрудняват реализацията на личните ви планове. Ще разполагате с прекрасната възможност да игнорирате условия, загубили смисъла и тежестта си.

Рак

Вероятно ще се наложи да се справите с непредвидени затруднения. Ще се появят поради омаловажаването на фактори, на които не сте обърнали внимание. Реагирайте светкавично без да се плашите от промените, които ще се окажат необходими.

Лъв

Част от разговорите ще са трудни и конфликтни. Ще е трудно да решите кое е по-важно, личните интереси или обществените ви позиции. Дайте предимство на екипните цели.

Дева

Действайте смело, ако трябва да участвате в някакви публични прояви като дискусии, презентации и пр. Със сигурност ще впечатлите присъстващите и ще създадете полезни връзки. Съобразявайте се с масовите тенденции, независимо че към момента може да не са особено удобни лично за вас.

Коментирай