Свободно време

Дневен хороскоп за 16 август

Лъвовете да не бързат

16.08.2019г. / 06 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

През днешния ден ще е добре да внимаваме в комуникацията. Ето какво ви съветва астролог Петя Георгиева.

Овен

Непредвидени събития ще ви разтревожат. Ще се наложи да се ангажирате, независимо дали са свързани с хора или предмети. Едно от важните условия да се справите е да овладеете стабилно емоциите.

Телец

На моменти ще се налага да бързате, което хич не ви е присъщо и ще ви създава напрежение. По тази причина може да имате проблеми с комуникацията и е желателно да ограничите срещите и разговорите си само до неотложните.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Близнаци

Настроението ви е променливо, а околните може да възприемат реакциите ви днес като твърде ексцентрични. Преценявайте изказванията си. Не бъдете твърде резки и не употребявайте изрази, които биха огорчили събеседниците ви.

Рак

Различни причини ще ви принуждават да променяте плановете си сравнително често и ще ви обхване чувство за несигурност, ще се засилят съмненията в собствените ви възможности. Няма да получите крайните резултати с един замах, както ви се иска, но ще е значително по-лесно, ако се въздържате от нервни изблици.

Мъдри начини да накарате шефа си да ви има доверие

Лъв

Анализирайте фактите многопластово преди да си направите окончателни заключения за ситуацията, в която се намирате. Съобразявайте решенията с финансовите си възможности. Придържайте се към старата истина, според която бързата работа е срам за майстора.

Дева

Неприятни новини може да чуете днес на работното място. Ще ви развалят настроението дори и да не ви засягат пряко. Като цяло обстановката ще е напрегната и свързана с промени, които няма да ви зарадват. Запазете спокойствие, нещата ще се променят съвсем скоро.

Коментирай