Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 август

Раците да внимават по време на пътуване

19.08.2019г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще получите предложения за допълнителна работа. Ще са краткосрочни варианти с незабавно заплащане, с които сте в състояние да се заемете. Ефектът ще е двоен. От една страна ще усъвършенствате уменията си, а от друга ще стабилизирате бюджета си.

Съкратените срокове на моменти може и да сгъстяват напрежението, но близките ви ще проявят разбиране и ще се стараят всячески да ви освободят от обичайните домашни задължения.

Лесен начин за поддържане на тонуса е да отделяте време за спорт поне през ден. Ходенето пеша също ще свърши работа, особено ако е в прохладните часове и с подходящ спътник.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Дева

Ще съумеете да постигнете много висока концентрация през тази седмица. Ще забележите в текущата си работа детайли, които до момента са ви убягвали и ще довършите „висящите“ задачи. Енергетиката ви ще е стабилна и едва ли нещо ще е в състояние да помрачи доброто ви настроение.

Финансовото ви положение ще е стабилно, но независимо от това не е желателно да взимате кредити или да оформяте ипотечни договори. Купувайте само онова, което наистина ви е необходимо и средствата, с които разполагате със сигурност ще ви стигнат.

Развлечения като кино, театър, стрийт-арт и сходни на тях ще са достатъчни, за да гарантират доброто ви самочувствие.

Везни

Няма да усетите как ще отлети тази седмица. Увлечени в обичайните си занимания непрекъснато ще прекроявате плановете си и ще вмъквате нови задачи между вече набелязаните. С каквото и да се захванете ще ви се получава повече от добре, което ще повиши увереността в самите вас.

Недоразуменията (без тях не може) ще са пренебрежимо малки и няма да ви докарат до стрес или депресия. На работното място избягвайте участието в спорове, в които ви привличат, за да заемете менторска роля. У дома давайте повече свобода на близките си.

Посветете част от времето си на лични занимания и грижи за физическото си състояние и духовни интереси.

Тест разкрива какво е усещането ви за живота

Скорпион

Професионалните ангажименти бавно, но устойчиво ще растат. Ще получите нови възможности за доказване на уменията си и за повишаване на приходите. Периодът ще е динамичен, наситен с делови срещи, разговори и активна кореспонденция. Ще спечелите привърженици и не е изключено да създадете нова структурна единица, колектив, който макар и временно ще бъде на ваше разпореждане.

Прекалената заетост ще „изяде“ от времето, което обичайно отделяте за близките си. Най-вероятно ще усетите недоволството им, което в известна степен ще е основателно. Овладейте спонтанния порив да им се противопоставите, не търсете задължителен баланс между това, което давате и това, което получавате. Провеждайте разговорите в рамките на добрия тон и обстановката със сигурност ще се успокои.

Коментирай