Свободно време

Дневен хороскоп за 20 август

Динамичен ден

20.08.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock


Везни

След като се наложи няколко пъти да се намесите в чужди дейности с благородната мисия да помогнете ще осъзнаете колко много зависи от вас. Положителното ви излъчване ще се окаже изключително полезно за хората от обичайното ви обкръжение. Всяка услуга, направена днес, ще ви се възмезди многократно.

Скорпион

Настроението ви е променливо и на моменти може да стигнете до крайности. Или прекалено стриктно да следвате чужди препоръки, или да отхвърляте всеки опит за намеса в работата ви, дори да го оценявате като полезен. Ограничете контактите, ако не сте в състояние да балансирате поведението си.

Стрелец

Работоспособността ви е висока и сте в състояние да отхвърлите много дейности за кратко време. Със сигурност колегите ще се опитат да се възползват от необичайната ви стремителност. Не отказвайте. Положително изразходваната енергия ще се отрази положително на самочувствието ви.

Защо е по-добре да сте първо приятели, а чак след това двойка?

Козирог

Не си поставяйте прекалено амбициозни цели. Действайте с умерено темпо и разпределете времето си оптимално между служебните и домашните задължения. Не е желателно да се преуморявате.

Водолей

Ще си навредите, ако привличате вниманието, особено когато сте в обкръжението на непознати. Концентрирайте се върху текущите си задължения. Грешките, допуснати днес, може да причинят материални загуби.

Риби

Имате ясна представа за целите си и сте готови да работите за тях упорито и решително. Ако някой се опита да ви разубеждава, помислете какви са причините. Може да е с цел да ви предпази от грешки, но може и да е с цел да навреди на авторитета ви. И в двата случая бихте могли да извлечете някаква полза за себе си.

Коментирай