Свободно време

Дневен хороскоп за 20 август

Динамичен ден

20.08.2019г. / 07 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През днешния ден ще трябва да сме по-активни. Какво ви съветват звездите, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Следвайте максимата: Господ помага, но в кошара не вкарва. Ще постигнете замислите си, ако сте последователни и старателни.

Телец

Неприятните преживявания най-вероятно ще са плод на нереалните ви очаквания. Приемайте фактите такива, каквито са без да си внушавате, че някой или нещо се опитва умишлено да ви пречи. Повече разум и по-малко емоции са предпоставката напредък днес.

Любовен хороскоп за 19 – 25 август

Близнаци

Контактите ще са интензивни и ще получите от тях точно онова, което очаквате. С близките и роднините ще намерите решение на стари спорове. Не е изключено условията на сделка да се променят така, че да отговорят на изискванията ви.

Рак

Ще довършите бързо проектите, започнати днес. Съществуват благоприятни предпоставки за уреждане на въпроси от личен и в частност от любовен характер. Макар и с крачка, но ще напреднете.

Седмичен хороскоп за 19 – 25 август

Лъв

По-младите колеги ще имат нужда от съдействие и това е „добре дошло“ за вас. Ще можете да споделите опита и знанията си и да спечелите безпрекословното им уважение.

Дева

Енергетиката ви е стабилна и сте магнетични. Опитайте се да довършите започнатото. Ще получите комплименти, а може би и материална награда за работа, свършена преди време.

Коментирай