Свободно време

Дневен хороскоп за 21 август

Близнаците да не бързат

21.08.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни
На парти със стари приятели (колеги, съученици) ще се запознаете с нови хора. Ще се окаже, че имате общи бизнес или професионални интереси. Използвайте чара си и продължете да поддържате тези връзки. Ще са много полезни.

Скорпион
Ще разполагате с малко повече свободно време от обикновено. Използвайте го, за да дефинирате и структурирате дългосрочните си планове. Колкото по-рано подготвите необходимите ресурси, толкова по-бързо ще ги реализирате.

Стрелец
Приемете с усмивка необходимостта да се занимавате с дейности, които не са ви приятни или за които нямате натрупан опит. Достатъчно ще е само да започнете. Без да сте направили каквито и да било усилия ще получите помощ от подходящия човек в точния момент.

Любовен хороскоп за 19 – 25 август

Козирог
Помислете дали имате недовършени дейности, свързани с командировки. Сделки, които не са намерили подходяща реализация до момента. Заниманията, свързани с пътуване днес ще са успешни, така че можете да се върнете към „висящите“.

Водолей
Връзка, създадена наскоро, но чийто характер още не сте определили, ще разгърне потенциала си именно днес. Ще можете да решите дали отношенията ще са по-скоро делови, по-скоро неформални или директно любовни. Най-важното е да не ги смесвате, защото няма да удовлетворят очакванията ви.

Риби
Желанието ви за изява днес ще е по-силно от всички останали желания. А и ще имате възможност да покажете какво можете. Ще се представите най-добре, ако действате с умерено темпо. Прибързаните реакции ще направят лошо впечатление.

Коментирай
Свободно време