Свободно време

Дневен хороскоп за 22 август

Везните да внимават в комуникацията

22.08.2019г. / 05 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Денят ще бъде леко напрегнат, тъй като ще разберем някои истини. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Птя Георгиева.

Овен
Силата ви днес е в конструктивното мислене. Ще се справите с практическите въпроси, отнасящи се до стабилизиране на финансовото и материалното ви положение. Ще сте в изгодна позиция дори, ако се налага да направите някакви разходи.

Телец
Логиката ви е безупречна и дори незначителни детайли ще ви помогнат да се справите със сложни казуси. За кратко време ще успеете да „навържете“ фактите и да установите причината и следствието от всяко събитие.

Близнаци
Някои събития ще са неприятни, но пък ще ви „отворят очите“ за истината. Освобождаването от илюзиите почти винаги е болезнено, обаче реалната преценка е за предпочитане пред самозалъгването, особено що се отнася до личните отношения.

Знаци от Вселената, че ще привлечете пари към себе си

Рак
Обстоятелствата ще ви позволят да опознаете по-добре човек от близкото ви обкръжение и да се сближите с него. Може би е колега или съсед, а не някой, с когото имате дълбока лична връзка. След време ще ви е много по-лесно да вършите каквато и да било съвместна дейност с въпросния човек.

Лъв
Опитайте се да ограничите контактите днес. Колкото по-дълго сте сами със собствените си мисли, толкова повече яснота ще добиете относно въпросите, които ви вълнуват. Освен на съзнателно ниво, ще успеете да преработите наличната информация и на подсъзнателно.

Дева
Нищо не би ви затруднило, ако преценявате силите си обективно. Където се чувствате несигурни не приемайте предложената работа. А ако не можете да намерите достатъчно данни за въпросите, които ви интересуват, консултирайте се със специалист.

Коментирай