Свободно време

Дневен хороскоп за 22 август

Везните да внимават в комуникацията

22.08.2019г. / 05 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock


Везни
Събитията ще са малко неясни и не винаги ще можете да се ориентирате какво точно се случва. Мисълта, че „губите нишката“ ще ви създава напрежение. Контролирайте изказванията си, колкото и да ви е нервно. Ще се почувствате още по-зле, ако оскърбите някого незаслужено.

Скорпион
Днешните занимания ще са по-различни от обикновено и на моменти ще ви е трудно да прецените кой е правилният начин на действие. Мисълта, че няма да се справите ще се отрази зле на самочувствието ви. Ако работата ви не е обвързана с конкретни срокове е по-добре да си дадете още малко време за обмисляне на детайлите.

Кой е вашият фъншуй елемент според годината на раждане

Стрелец
Ще се наложи да се захванете с непредвидени задачи, независимо от предпочитанията ви. В началото може да ви се сторят доста енигматични, но след като се запознаете по-подробно ще се сетите за правилния начин. Направеното днес ще е залог за напредък през следващите месеци.

Козирог
Желанието ви за общуване ще е сведено почти до нулата и ще се чувствате много по-добре работейки в уединение и със собствените си мисли. Независимо от това, обаче, не е добра идея да се ограничавате. Интелектуалният ви капацитет е висок и сте в състояние да впечатлите събеседниците с широтата на знанията си.

Водолей
Ентусиазмът днес ще ви подтикне към дейности, предизвикващи глобални промени. Освен това ще сте толкова сигурни в правилността на инициативите си, че ще се опитате да привлечете всички към реализацията им. Почти сигурно е, че близките ще игнорират предложенията ви, а самостоятелно няма да можете да действате с размах, така че за момента е по-добре да намалите темпото.

Риби
Ще ви е трудно да направите каквото и да било, ако не си намерите подходящ събеседник. Всъщност, не става дума точно за събеседник, а за слушател, с когото да споделите съмненията си и да получите одобрение или просто съчувствие. Ще е достатъчно, за да си изградите правилна концепция по всеки въпрос.

Коментирай