Свободно време

"Книга за Важните неща в живота"

Тази книга ви предлага една „кутия“, пълна с емоции

28.08.2019г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Корица: Издателство "Светлана Янчева – Изида"

Корица: Издателство "Светлана Янчева – Изида"

"Книга за Важните неща в живота" е книга, която ще Ви помогне в разбирането на света около Вас и ще помогне да заобичате този свят.

"Важно е не само да си жив, по-важно е как живееш.Важното е не да обичаш много хора, важното е какви хора обичаш.Важен е не броят на хората, които наричаш приятели, важното е да има поне един, когото можеш да наречеш истински.Важно е не къде си срещнал някого, важното е накъде отивате."

Едно от нещата, които ни правят повече човечни, е споделянето на емоции и преживявания, на изводи за живота, до които сме достигнали. Виждаме, чуваме, осъзнаваме, че някой е усетил същите неща като нас, проумял е същите истини, и ето – вече ни е близък. Това, което всеки търси в този голям свят, пълен с милиарди различни хора, е разбиране. В забързания живот, който водим, обаче все по-рядко ни остават време и енергия да преоткриваме себе си.

Тайната на себеусъвършенстването се крие именно в това да отделяме време, през което да преосмисляме и извличаме мъдрост от своите и чуждите преживявания. Най-елегантният начин да направим това е чрез книгите.

Тази книга ви предлага една „кутия“, пълна с емоции, от която можете да си вземете това, което ви харесва, а и да оставите това, което ви тежи. Нека в един свят на отчуждението да използваме изкуството и литературата, за да преодолеем различията си и просто да се обичаме!

За авторката

Михаела Дойчева (р. 1993, София) пише от четиринадесетгодишна, като в началото съсредоточава творческите си усилия върху прозата, но постепенно се увлича и от поезията. За нея писането е страст и пристрастяване, в което всеки трябва да се потопи изцяло, да се превъплъти и да открие себе си между редовете.

"Книга за Важните неща в живота’’, проза;

Издателство "Светлана Янчева – Изида", 2016г.;

Корична цена: 7 лева

Коментирай