Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 август - 1 септември

Възможности за Скорпионите

26.08.2019г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Рак

Заживейте с мисълта, че през тази седмица крайните резултати зависят почти изцяло от вас, от инициативата и готовността ви да търсите консенсус. Мислете не само за своите интереси, но и за тези на околните. Не игнорирайте чуждото мнение, то на моменти може да се окаже много полезно.

Ако все още не сте се справили с вредните навици, значи е време да направите първата крачка. Започнете с хранителния режим. Най-подходящият момент за стопяване на излишните килограми е краят на лятото, когато изобилието на плодове и зеленчуци дава възможност да се намали употребата на висококалорични храни.

4 зодии, които винаги казват онова, което мислят

Лъв

Прекалената концентрация върху професионални изяви говори за деформирана ценностна система. Търсете баланс между личните предпочитания, семейните задължения и служебните занимания. Ще съхраните душевното си равновесие и ще разполагате с достатъчно време за почивка.

Опитайте се през тази седмица да довършите окончателно досадни занимания, които от доста време отлагате, но трябва да бъдат направени през летния сезон. Погрижете се и за външния си вид, особено ако все още не сте ползвали отпуската си. Последните дни на седмицата са подходящи за нововъведения.

Какво прави жената Дева толкова интересна?
 
Дева

Без да сте си го поставяли като конкретна цел, почти ежедневно ще вършите някаква дейност, свързана с недвижими имоти. Ако преди време сте обявили жилище за продажба или отдаване под наем, най-вероятно клиентите ще ви намерят с огромното желание да оправите нещата колкото е възможно по-бързо. Ако пък сте започнали някакъв ремонт, ще намерите всичко, което ви е необходимо, за да го довършите.

Подреждайте програмата си така, че да не се лишавате от движение и спортни занимания. Именно те ще се отразят положително на творческия ви потенциал.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
malii , kakvo se pi6e , a kakvo 6te stane e drug vupros
отговор Сигнализирай за неуместен коментар