Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 август - 1 септември

Възможности за Скорпионите

26.08.2019г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Везни

На работното място обстановката на моменти ще е напрегната. Дали защото ще сте в намален състав или заради високите температури, но понякога и децибелите на разговора ще са високи. Постарайте се да овладеете емоциите, да не участвате в словесни битки с колегите и да не правите остри забележки. Достатъчно е да си вършите работата добросъвестно, за да си осигурите една сравнително спокойна седмица.

Организирайте си развлечения, свързани с духовните ви предпочитания. Най-лесният начин да се заредите с оптимизъм и добро настроение е директният контакт с изкуството от всякакъв жанр.

Знаци от Вселената, че ще привлечете пари към себе си

Скорпион

Възможно е да получите предложение за ново работно място или длъжност, към която от доста време се стремите. Може да изглежда парадоксално, но точно когато всичко ви е „в кърпа вързано“ ще се разколебаете за окончателното си решение. Офертата няма да ви изглежда толкова привлекателна, колкото първоначалната цел. Базирайте отговора си на финансовия резултат.

Някои занимания ще ви се получават доста трудно без да има сериозни спънки за изпълнението им. Причината може да се крие в липсата на разнообразие. Променяйте характера на работа от време на време, за да намалите напрежението.

Неща, които отнемат женска енергия
 
Стрелец

Големият ви враг през тази седмица е еднообразието. Ще сте много по-ефективни, макар и за по-сложни занимания, ако си създавате развлечения, които да ви измъкнат от ежедневната рутина. Осигурете пространство на приключенския си дух. Използвайте част от свободното време, колкото и да е малко, за кратки пътувания към непознати местности или обекти. Разпределяйте домашните задължения между членовете на семейството по начин, който ще ви позволи да сте по-често заедно и сред природата.

Ограничете контактите. Опитайте се да сведете деловите само до задължителните, а в личен план общувайте само с хора, с които се разбирате „без думи“ и не ви занимават с текущите си грижи. Така ще съхраните психическото равновесие и физическата си устойчивост.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
malii , kakvo se pi6e , a kakvo 6te stane e drug vupros
отговор Сигнализирай за неуместен коментар