Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 август - 1 септември

Възможности за Скорпионите

26.08.2019г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 
Козирог

Въздържайте се от наставления спрямо колегите си. Избягвайте да давате оценка за работата им, независимо дали е положителна или отрицателна. Ако позицията ви не е ръководна не си присвоявайте лидерски функции. През тази седмица ще сте по-заети от обикновено и може би за това по-взискателни. Подходящ начин да получите резултати с предпочитаното от вас качество е да оказвате навременна помощ, когато се налага.

В личен план изненадите ще са приятни. Ако все още не сте попаднали на човека, който заслужава любовта ви, през тази седмица е възможно да намерите сродната си душа. Ако пък сте обвързани отдавна, партньорът ще направи мил жест, с който да освежи отношенията.

Кои са най-добрите цветове за спалнята
 
Водолей

Промените, които предстоят ще засегнат както професионалния, така и личния ви живот. Лошото е, че част от тях ще са предизвикани от ваши грешки, може да не са ви приятни, но възможностите за текущи корекции ще са минимални. Обмисляйте изказванията си, ако не искате да претърпите материални или духовни загуби. Прибързаните реакции може да ви поставят в изолация и да предизвикат раздяла с човек, когото не бихте желали да изгубите.

От друга страна, не е изключено някой да се опита да ви провокира с цел да ви навреди. Мислете бързо. Важно е да осъзнаете причините за подобно поведение. След като разберете за какво става въпрос, изграждането на правилна тактика ще е лесно.
 
Риби

Професионалният ви живот ще протича в обичайния коловоз. Не започвайте нищо ново, докато не сте довършили текущата работа, за която разполагате с достатъчно ресурси. За стартиране на нови проекти са подходящи дните в края на седмицата, но дори и тогава не бива да надценявате възможностите си.

Взаимоотношенията с близките ще са много спокойни. Дори да е имало някакви конфликти ще намерите начин да ги изгладите. Една от причините за уреждане на спорните въпроси е, че те ще осъзнаят грешките си и ще се съгласят с ваши предложения, които преди време категорично са отхвърляли.

Коментирай